26.8 C
Athens

Γιαννακόπουλος: «Ίσως πρέπει να απέχω από την προσπάθεια της εθνικής για να ξεβρωμίσει το μπάσκετ από την Ε.Ο.»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός άφησε να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς πως ίσως χρειαστεί να απέχουν οι παίκτες του από την προσπάθεια της εθνικής στο προολυμπιακό τουρνουά για «το καλό του μπάσκετ που είναι να ξεβρωμίσει από την εγκληματική οργάνωση»

Απεγνωσμένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέο story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριξε ότι «ίσως πρέπει να απέχει από την προσπάθεια της εθνικής για το ευρύτερο καλό του αθλήματος, να ξεβρωμίσει από την Ε.Ο. (σ.σ. εγκληματική οργάνωση)» αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδεχομένως να μη δούμε παίκτες των Πρασίνων στο προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ.

«Φτάσατε έναν άνθρωπο που βοηθάει όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τρόπους και κάθε ευκαιρία. Που κατέβηκε ο ίδιος στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που υψώνει την φωνή του απέναντι σε κάθε στραβό της πατρίδας να σκέφτεται ότι από τη στιγμή που κανείς δεν ενδιαφέρεται για την εγκληματική οργάνωση που υπάρχει στο θεσμό του ελληνικού μπάσκετ, ίσως πρέπει να απέχει από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής για το ευρύτερο καλό του αθλήματος. Το να ξεβρωμίσει από την ΕΟ. Ίσως μόνο τότε αναγκαστούν οι υπεύθυνοι να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να αντιμετωπίσουν αυτό που δημιούργησαν», ανέφερε στο story του στο instagram.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς