26.9 C
Athens

Βεζένκοφ και Κινγκς οδηγούνται σε διαζύγιο, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του

Σάσα Βεζένκοφ και Σακραμέντο Κινγκς φαίνεται πως δεν θα συνεχίσουν μαζί για δεύτερη χρονιά και πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Βούλγαρου αστέρα, που έχει να επιλέξει ανάμεσα στη συνέχεια στο NBA ή την επιστροφή στην Ευρώπη

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στους Σακραμέντο Κινγκς μετά από κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για τη μη συνέχιση της συνεργασίας τους και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Βούλγαρου αστέρα.

Ο Βεζένκοφ δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στην πρώτη του σεζόν στο NBA με τη φανέλα των Κινγκς και η παραμονή του Μάικ Μπράουν στο τιμόνι της ομάδας «έδειξε» από νωρίς πως θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν εκτός του ροτέισον στους «Βασιλιάδες».

Πλέον, θα φανεί προσεχώς αν προκύψει trade σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ ή αν αποφασίσει κάποιος σύλλογος από την Ευρωλίγκα να σπάσει το συμβόλαιό του.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την τελική απόφαση που θα πάρει ο παίκτης για το αν επιχειρήσει να δοκιμάσει μια ακόμα χρονιά στο ΝΒΑ ή αν τελικά επιλέξει να επιστρέψει μετά βαΐων και κλάδων στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι το καλοκαίρι ο Σάσα Βεζένκοφ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Σακραμέντο αντί 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς