26.7 C
Athens

Πίτερς: Όλοι έχουν κάνει step up σε αυτό το σημείο της σεζόν, τη Δευτέρα πρέπει να κερδίσουμε ξανά

Ο Ολυμπιακός έκανε με προσήλωση, τσαγανό και ωραίο μπάσκετ κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο το 2-0 επί του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Basket League, όντας πλέον μία νίκη μακριά από το τρίτο του σερί πρωτάθλημα.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν τη δουλειά το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ και θέλουν τη νίκη την ερχόμενη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ ώστε να πάρουν για τρίτη σερί σεζόν τον τίτλο στην Ελλάδα, με τον Άλεκ Πίτερς να τονίζει σε δηλώσεις του πως σε αυτό το σημείο της σεζόν όλοι στην ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ έδωσε και σύνθημα νίκης ενόψει του τρίτου τελικού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κάθε παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό μετράει. Το ότι χάσαμε τρεις φορές είναι κάτι από το οποίο μαθαίνουμε. Είμαστε σε αυτήν τη θέση τώρα (σ.σ. το 2-0) και νιώθουμε υπέροχα. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει, ακόμα έχουμε το Σαββατοκύριακο να προετοιμαστούμε και να παίξουμε τη Δευτέρα, είμαστε χαρούμενοι για τις δύο νίκες και το ότι παίξαμε καλά μπροστά στον κόσμο μας, αλλά τη Δευτέρα πρέπει να κερδίσουμε ξανά», ανέφερε αρχικά.

Για το τι άλλαξε και ο Ολυμπιακός σκοράρει: «Τα πάμε καλά στο επιθετικό ριμπάουντ, μας δίνει ευκαιρίες. Όλοι έχουν κάνει step up αυτές τις στιγμές, βάζουν μεγάλα σουτ. Κάποιες στιγμές μέσα στη σεζόν μπορεί να ήταν “κρύοι” αλλά σε αυτό το σημείο παίζουμε το καλύτερό μας. Και μερικοί πόντοι στο τρανζίσιον μας δίνουν δύναμη».

Για το άδειασμα του Παναθηναϊκού από το Final Four: «Την πρώτη μου χρονιά στην ΤΣΣΚΑ πήραμε το Final Four και μετά χάσαμε. Είναι μεγάλο σημείο στη σεζόν, νιώθεις ότι πρέπει να είναι το τελευταίο με την ενέργεια που χρειάζεται και πρέπει να επιστρέψεις, ακόμα θέλουν να κερδίσουν το τρόπαιο όπως εμείς. Κάθε Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μετράει. Τους δίνουμε το credit της νίκης τους στο Final Four αλλά τώρα ο στόχος είναι αυτό το τρόπαιο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς