32.5 C
Athens

ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον θάνατο του Πάρη Δερμάνη: «Είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο»

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Παναθηναϊκού καθώς ο επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας, Πάρης Δερμάνης, έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6).

Νοσηλευόταν από την 1η Μαϊου μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πριν το Game 4 των playoffs της Euroleague κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και το Σάββατο 8 Ιουνίου άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού αλλά και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.

Μέσω συλλυπητήρια ανακοίνωσης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρετά έναν δικό της άνθρωπο τονίζοντας πως άπαντες στις τάξεις της ομάδας είναι συντετριμμένοι.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών. Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μαΐου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια…».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς