32.5 C
Athens

Πένθος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο Πάρης Δερμάνης

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για τον θάνατο του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος διετέλεσε φροντιστή των Πρασίνων για 17 χρόνια - Νοσηλευόταν από την 1η Μαϊου μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πριν το Game 4 κόντρα στη Μακάμπι στο Βελιγράδι

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Παναθηναϊκού καθώς ο επί σειρά ετών φροντιστής της ομάδας, Πάρης Δερμάνης, έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών.

Νοσηλευόταν από την 1η Μαϊου μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πριν το Game 4 των playoffs της Euroleague κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και το Σάββατο 8 Ιουνίου άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού αλλά και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα.

Ο Πάρης Δερμάνης ήταν φροντιστής των Πρασίνων τα τελευταία 17 χρόνια και ήταν μία από τις πλέον αγαπητές φιγούρες στην ομάδα, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί σε αντίστοιχη θέση και στην ΑΕΚ.

Από τις 16 του περασμένου μήνα είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, ωστόσο η καρδιά του δυστυχώς δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του Σαββάτου (8/6).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς