28.2 C
Athens

«Ένα ακόμα, να πάμε εκεί και να παίξουμε το μπάσκετ μας»: Η ομιλία Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια μετά το 2-0 στους τελικούς (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εξαιρετική τους αμυντική λειτουργία στο Game 2 των τελικών και έδωσε το σύνθημα για το ματς της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ που μπορεί να δώσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα στον αλύγιστο Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός το έκανε ξανά. Για δεύτερη φορά σε διάστημα δύο ημερών «πάτησε» τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ, για να κάνει το 2-0 στους τελικούς και ένα καθοριστικό βήμα για το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Οι Ερυθρόλευκοι αφήνουν ήδη πίσω τους το ματς της Παρασκευής και στρέφουν το βλέμμα τους στον τρίτο τελικό της Δευτέρας (10/6) όπου με νίκη στο ΟΑΚΑ θα πανηγυρίσουν -και μάλιστα με… σκούπα- την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου τους.

Με την ίδια νοοτροπία, ταπεινά και με το μπάσκετ του Μπαρτζώκα οι Πειραιώτες ετοιμάζονται από τώρα για τον τρίτο τελικό, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να μας δίνει λίγο κλίμα από τα αποδυτήρια στο ΣΕΦ μετά το 2-0, όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε στους παίκτες του πως μένει μία ακόμη νίκη για το πρωτάθλημα δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του για την αμυντική τους λειτουργία.

«Πραγματικά εκτιμώ την αμυντική σας προσπάθειά και το πως χειριστήκατε αυτό το σημαντικό παιχνίδι, με αυτή την πίεση. Φυσικά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε αγώνα την Δευτέρα. Ας προετοιμαστούμε να πάμε εκεί και να παίξουμε το μπάσκετ μας. Ένα ακόμα!», ήταν τα λόγια του κόουτς Μπαρτζώκα με τον αρχηγό, Κώστα Παπανικολάου, να φωνάζει στους συμπαίκτες του: «Ίδια νοοτροπία, ένα παιχνίδι, ίδια νοοτροπία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς