27.3 C
Athens

«Ο Μελισσανίδης φέρεται να έχει αποφασίσει την πώληση της ΑΕΚ, περνάει στα χέρια του Μάριου Ηλιόπουλου»

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στα «Παραπολιτικά» ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην πώληση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχοντας βρει ήδη τον διάδοχό του

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει αποφασίσει την πώληση της ομάδας.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που παρουσιάζουν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει αποφασίσει την πώληση της ΠΑΕ ΑΕΚ και μάλιστα έχει βρει και τον διάδοχό του, που ακούει στο όνομα του γνωστού εφοπλιστή Μάριου Ηλιόπουλου.

Ο λόγος για τον γνωστό ακτοπλόο Μάριο Ηλιόπουλο της Seajet, που είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια διατηρεί μια συνεργασία με τον πρόεδρο της Ένωσης.

Παράλληλα, η στήλη αναφέρει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχοντας πλέον επιτύχει τους στόχους που είχε θέσει, όταν η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βρισκόταν στη Γ’ Εθνική, κρίνει σκόπιμο ότι είναι το κατάλληλο timing, για να έρθει αυτή η στιγμή.

Πάντως, αν και κανένας από τους δυο δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο, πληροφορίες αναφέρουν πως το deal έχει γίνει και πλέον μένουν τα τυπικά, για να ολοκληρωθεί κι επίσημα, γράφουν στα «Παραπολιτικά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς