29.4 C
Athens

Κοντός: Ας κάνουμε και καμιά ελληνοποίηση, μπορεί να χρειαστεί

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» ξανά τον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά στο καμίνι του ΣΕΦ για το 2-0 στη σειρά των τελικών και το ερυθρόλευκο προβάδισμα τίτλου με φόντο το τρίτο σερί πρωτάθλημα στην Basket League.

Οι Πράσινοι, που για άλλη μία φορά δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την ήττα, έχουν ξανά έντονα παράπονα από τη διαιτησία και γι’ αυτό τον λόγο κανένα μέλος της ομάδας δεν έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ ενώ μάλιστα υπήρξε και επίσκεψης… διαμαρτυρίας στην διαιτητική τριάδα στα αποδυτήρια του ΣΕΦ.

Όλα αυτά ενώ η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής γνωστοποιώντας ότι «θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά λέει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram» με χυδαίες ύβρεις κατά των διαιτητών του αγώνα, της ΕΟΚ και της κυβέρνησης, με τον ισχυρό άνδρα των Πρασίνων να ζητά να «αφήσουμε τις αηδίες» και να επέμβουν οι Αρχές μόνο για όσα γίνονται στο παρκέ.

Γιαννακόπουλος: Ας αφήσουμε τις αηδίες και να δούμε τι έχει συμβεί στο παρκέ, εκεί να επέμβουν οι Αρχές

Παράλληλα, ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος και επικοινωνίας των Πρασίνων, Δημήτρης Κοντός, με δική του τοποθέτηση μέσω Instagram ανέφερε με ειρωνικό ύφος ότι:

«Τη Δευτέρα όλοι μαζί στο ηφαίστειο. Βήμα, βήμα εμείς. Και κάτι τελευταίο. Ας κάνουμε και καμία ελληνοποίηση. Μπορεί να χρειαστεί. Καλό μας βράδυ», ενώ αναδημοσίευσε και τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος έγραψε:

«Σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να σταθούμε μια φορά στη δράση και όχι στην αντίδραση. Ας αφήσουμε τις αηδίες και να δούμε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί πάνω στο παρκέ. Εκεί να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς