29.4 C
Athens

Γιαννακόπουλος: Ας αφήσουμε τις αηδίες και να δούμε τι έχει συμβεί στο παρκέ, εκεί να επέμβουν οι Αρχές

Το Game 2 των τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κατέληξε στα χέρια των Ερυθρολεύκων που με μία ακόμη «γεμάτη» εμφάνιση επικράτησαν των Πρασίνων για το 2-0 και το σαφέστατο προβάδισμα τίτλου στην Basket League.

Αυτά έγιναν εντός παρκέ γιατί το ματς συνεχίστηκε κι εκτός μετά τη χυδαία επίθεση με ύβρεις και εμετικούς χαρακτηρισμούς από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στη Βάσω Τσαρούχα, στους υπόλοιπους διαιτητές αλλά ακόμα και σε μέλη της κυβέρνησης.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής γνωστοποιώντας ότι «θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα κατάπτυστα, εμετικά και απειλητικά λέει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram».

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ για όσα εμετικά λέει κατά κυβέρνησης και διαιτητών»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την πλευρά του απάντησε ξανά μέσω Instagram υποστηρίζοντας πρέπει να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές για όσα έγιναν εντός παρκέ και όχι για τις «υπόλοιπες αηδίες» εννοώντας τη δική του κατάπτυστη αντίδραση…

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να σταθούμε μία φορά στη δράση και όχι στην αντίδραση. Ας αφήσουμε τις αηδίες και να δούμε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί πάνω στο παρκέ. Εκεί να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς