27.3 C
Athens

Νίκος Παπαδόπουλος: Η εθνική ομάδα άξιζε να βρίσκεται στο Euro και το απέδειξε με την εικόνα της

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εκτέλεσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή στη φιλική ήττα της εθνικής Ελλάδας από τη Γερμανία στο Μπορούσια Παρκ και μετά το φινάλε του αγώνα δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε να νικήσει και η γαλανόλευκη άξιζε να βρίσκεται και στο Euro.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Σε τέτοια παιχνίδια όταν έχεις τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει να σκοράρεις. Και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και σε όλο το παιχνίδι, το πλάνο μας πήγε εξαιρετικά. Σταθήκαμε άτυχοι, θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στο τέλος για να πάρουμε έστω την ισοπαλία. Πιστεύω ότι αξίζαμε να νικήσουμε σήμερα και αυτοί οι ποδοσφαιριστές, έχουν προσφέρει πολλά στην Εθνική, αξίζουν πολλά και είναι σίγουρο ότι η Εθνική θα έχει επιτυχίες με αυτούς.

Και το είπα και το πιστεύω και από πριν το πίστευα. Δεν μπορεί να ισοπεδώσει ένα παιχνίδι όλη αυτή την προσπάθεια και την εικόνα. Απέδειξαν σήμερα ότι αξίζαν να είναι στο EURO και μας στεναχωρεί αυτή η εικόνα γιατί δεν θα είμαστε στη διοργάνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς