29.4 C
Athens

Κόλιανιν: Δείξαμε πως στα εύκολα και στα δύσκολα είμαστε Ολυμπιακός, τρομεροί οι αθλητές μου

Ο Χέρβο Κόλιανιν συνεχάρη τους παίκτες του και όλο τον Ολυμπιακό για τη φετινή πορεία που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και την τρίτη θέση στο Final Four.

Ο προπονητής της ομάδας πόλο Ανδρών χαρακτήρισε τρομερούς τους αθλητές του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συνεχή στήριξη.

«Είπα και μετά τον ημιτελικό αγώνα με την Προ Ρέκο ότι θα ξαναέρθουμε εδώ για να δείξουμε το χαρακτήρα που είχαμε όλη τη χρονιά και στα εύκολα και στα δύσκολα. Για άλλη μια χρονιά θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, στο σταφ, στον κόσμο που ήρθε και εδώ στη Μάλτα να μας ενισχύσει, στους παίκτες και ειδικά στον Μπίγιατς και τον Βάμος που αγωνίσθηκαν για τελευταία φορά μαζί μας. Τα παιδιά είχαν ένα κίνητρο παραπάνω να κατακτήσουν ένα μετάλλιο. Τις επόμενες μέρες θα κάνουμε την ανάλυσή μας αν μπορούσαμε να πάμε παραπάνω, εγώ πιστεύω πως μπορούσαμε. Χάθηκε μια ευκαιρία, δείξαμε πως και στα εύκολα και στα δύσκολα είμαστε Ολυμπιακός, δεν έχω λέξη να πω για τους αθλητές μου. Είναι τρομεροί, δεν θα σταματήσω να το λέω. Όπου και να παίξαμε ο κόσμος ήταν δίπλα μας, στο τέλος χαρήκαμε και εμείς και αυτοί για όσα πετύχαμε φέτος», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς