29.4 C
Athens

Γενηδουνιάς: Είμαστε περήφανοι και ελπίζω σύντομα να φτάσουμε εκεί που μας αξίζει, στην κατάκτηση του τροπαίου

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει το τέλος της φετινής σεζόν στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Ντίνο Γενηδουνιά.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν με 9-6 της Νόβι Μπέογκραντ στον μικρό τελικό και κατέκτησαν την 3η θέση στο LEN Champions League. Μετά το τέλος του ματς ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε πως σύντομα οι Ερυθρόλευκοι θα φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης και αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γλυκόπικρο τέλος στη σεζόν, δεν μπορούμε να θεωρηθούμε αποτυχημένοι, τα πήγαμε περίφημα, χάσαμε τον ημιτελικό αγώνα του Final -4 στα πέναλτι, υπάρχει περηφάνια, είμαστε χαρούμενοι για τη διαδρομή μας όλη αυτή τη χρονιά. Μένει μια πικρία για το χαμένο ημιτελικό όπως χάθηκε από την τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο.

Είμαστε περήφανοι, και ελπίζω στο σύντομο μέλλον να φτάσουμε εκεί που μας αξίζει, στη κατάκτηση του τροπαίου. Η διοργάνωση σίγουρα ήταν πιο δύσκολη, έγινε Final -4 από Final -8, παίξαμε στη διάρκεια της διοργάνωσης πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια, υπήρχε η διακοπή των δυο μηνών λόγω των παιχνιδιών με την εθνική ομάδα.

Ανυπομονώ να ξαναμπούμε στη πισίνα για τη νέα περίοδο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι μοναδικός, ήρθαν να μας ενισχύσουν, τους ευχαριστούμε από καρδιάς, όσο υπάρχει Ολυμπιακός θα υπάρχουν και αυτοί οι φανταστικοί φίλαθλοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς