25.9 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Τζάκσον Μουλέκα

Με τον Τζάκσον Μουλέκα θέλει να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ κινείται για την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από την Μπεσίκτας

Ο μεταγραφικός πυρετός στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με τον Δικέφαλο να κινείται να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τα ανοιχτά ζητήματα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας με φόντο τα προκριματικά του UEFA Champions League.

Ένα από αυτά είναι και η απόκτηση εξτρέμ που θα αγωνίζεται στα αριστερά, με τους Ασπρόμαυρους να πονάνε στη συγκεκριμένη θέση την περασμένη σεζόν καθώς πίσω από τον Τάισον δεν υπήρχε κάτι και πολλές φορές κάλυπταν τη θέση οι Ντεσπόντοφ, Ζίβκοβιτς αλλά και Κωνσταντέλιας.

Έτσι η απόφαση για μεταγραφή στα αριστερά έχει οριστικοποιηθεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ είναι ο Τζάκσον Μουλέκα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Στην καριέρα του μετράει πολλές συμμετοχές σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ τη φετινή σεζόν χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως αριστερό εξτρέμ στην Μπεσίκτας.

Στόχος των Ασπρόμαυρων είναι να τον αποκτήσουν δανεικό για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς από την Μπεσίκτας, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Τουρκία ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται υπό παραχώρηση και οι απαιτήσεις της ομάδας του για κανονική μεταγραφή αγγίζουν τα 3,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα πριν λίγες μέρες, τουρκικό δημοσίευμα ανέφερε πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αρνήθηκε πρόταση 3 εκατ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ.

«Η Μπεσίκτας αρνήθηκε πρόταση 3 εκατ. ευρώ του ΠΑΟΚ για τον Μουλέκα»

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής από το Κονγκό κατέγραψε τη φετινή χρονιά 46 συμμετοχές με απολογισμό 9 τέρματα και 2 ασίστ. Στην Μπεσίκτας όπου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 ανήκει από τον Ιούλιο του 2022, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Κασίμπασα και Σταντάρ Λιέγης.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουλέκα απασχολεί τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να κάνει προσπάθειες για την απόκτηση του και το περασμένο καλοκαίρι, οι οποίες δεν καρποφόρησαν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς