Σάρι: Το βρίσκω δύσκολο να πάω σε ομάδα του εξωτερικού, Μίλαν και Φιορεντίνα θα ήταν κατάλληλες για μένα

Ο Μαουρίτσιο Σάρι υποστήριξε στο Sky Sports πως δεν επιθυμεί να βγει εκτός Ιταλίας και εξήγησε τους λόγους που θα προτιμούσε να μείνει στην πατρίδα του για μια επιλογή όπως η Μίλαν

Δύσκολο τόνισε πως είναι να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ιταλίας ο Μαουρίσιο Σάρι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό Sky Sports.

Ο έμπειρος τεχνικός στον οποίον έχει καταθέσει πρόταση ο Παναθηναϊκός και… περιμένει, μίλησε για το μέλλον του και δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το γεγονός πως κάποιες ομάδες δεν τον κάλεσαν για να συζητήσουν, φέρνοντας ως παραδείγματα τις Μίλαν και Φιορεντίνα.

Επιπλέον αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τη Σεβίλλη και δεν είχαν αίσιο τέλος, ενώ παραδέχθηκε πως θέλει να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους αλλά έχει προτάσεις μόνο από το εξωτερικό και δύσκολα θα τις αποδεχθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του στους πάγκους: «Ελπίζω το συντομότερο δυνατό, πέρασα δύο μήνες που είχα οικογενειακά προβλήματα και χρειαζόμουν ξεκούραση, δεν είχα μεγάλη νοσταλγία για το ποδόσφαιρο. Τώρα, η επιθυμία μου είναι να επιστρέψω και μπορεί αυτό να συμβεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Αυτή τη στιγμή το να βρω μία πρόταση από την εγχώρια αγορά είναι δύσκολο, αλλά δυσκολεύομαι κιόλας να φύγω για το εξωτερικό»

Για τον προβληματισμό του που δεν τον κάλεσαν κάποιες ομάδες να συζητήσουν: «Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο πρέπει να αναρωτηθώ. Δεν θα σας κρύψω ότι μερικά κλαμπ που δεν με αναζήτησαν με άφησαν λίγο απογοητευμένο, κάποιες καταστάσεις να σας πω την αλήθεια… Δεν λέω ότι έπρεπε να το κάνουν, αυτές είναι επιλογές που πρέπει να κάνει ένας σύλλογος, αλλά νομίζω ότι ήταν απαραίτητο να με ακούσουν τουλάχιστον για ένα τέταρτο… Είναι κάτι που δεν μπορώ να επηρεάσω ή μάλλον μπορώ να επηρεάσω αν καταλάβω γιατί».

Για το αν εννοεί τις Μίλαν και Φιορεντίνα: «Δεν θα αναφέρω ονόματα, αλλά είναι δύο περιπτώσεις που κατά τη γνώμη μου ήταν κατάλληλες για μένα».

Για τον Κόντε και τη Νάπολι: «Θα πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία με μια ριζική αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού τους. Ευτυχώς, ο Κόντε είναι πολύ γρήγορος σε αυτές τις καταστάσεις για να μεταφέρει τη νοοτροπία του και τον τρόπο παιχνιδιού του. Επομένως δεν τους βλέπω εκτός της πρώτης τριάδας… Αν μου λείπει λίγο η Νάπολη; Πολύ…».

Για το πέρασμα του από την Τσέλσι: ««Η αποχώρηση από την Τσέλσι ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου. Υπήρχε μια καλή βάση για να μείνω εκεί και να συνεχίσω στον σύλλογο, έκανα ένα μεγάλο λάθος εκείνη τη στιγμή. Κερδίσαμε το Europa League, το έργο ήταν υπέροχο, αλλά ήθελα να επιστρέψω στην Ιταλία, δυστυχώς».

Για τις επαφές με τη Σεβίλλη: «Υπήρχε μια μικρή διαπραγμάτευση αλλά είχαν διαφορετικές ανάγκες από τις δικές μου, οπότε δεν προχώρησε μακριά».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Γαλανόλευκη υπεροχή στο Φάληρο και ιδανικό ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γούρικη επιστροφή στο Καραϊσκάκη για την εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φινλανδία (τρία γκολ, δύο δοκάρια) και έδειξε αποφασισμένη να γυρίσει ξανά στις μεγάλες στιγμές

Ιρλανδία – Αγγλία 0-2: Εύκολη επικράτηση στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Σάουθγκεϊτ

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Λι Κάρσλι, η Αγγλία ξεκίνησε...

Ασύλληπτη Σταματοπούλου: Χρυσή Παραολυμπιονίκης στα 50μ. ύπτιο S4

Στην τελευταία της παρουσία σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο S4 και πανηγυρίζει μια τεράστια επιτυχία στην καριέρα της δίνοντας στην Ελλάδα το 13ο μετάλλιο

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Οσμάν για τη σεζόν 2024/25

Μερικές ώρες μετά την αποκάλυψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν για έναν χρόνο

Εθνική: Ο Μασούρας θα χάσει και το ματς με την Ιρλανδία

Χωρίς τον Γιώργο Μασούρα θα παραταχθεί η εθνική Ελλάδας στο πρώτο (Φινλανδία) αλλά...

Ο Τσεντί Οσμάν γιορτάζει τη Γενοκτονία των Ποντίων: Ποιοι άφησαν στο σκοτάδι τον πατριώτη Δ. Γιαννακόπουλο; (pics)

Το πρόσφατο - και άκρως θλιβερό - παρελθόν του υπερεθνικιστή Τσεντί Οσμάν βγήκε στην επιφάνεια μετά την αποκάλυψη της επικείμενης μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και όλοι πλέον αναρωτιούνται για το πώς θα αντιδράσει ο δεδηλωμένος πατριώτης Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ιωαννίδης: Ο Γιοβάνοβιτς έχει πλάνο και ταυτότητα, θα γινόμαστε καλύτεροι

Με τρία γκολ και δύο δοκάρια, μια γεμάτη εμφάνιση...

Η Γερμανία σκόρπισε με 5 γκολ την Ουγγαρία, καθάρισε στο τέλος η Ολλανδία

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Γερμανία στην πρεμιέρα της...

Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Γαλανόλευκη υπεροχή στο Φάληρο και ιδανικό ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γούρικη επιστροφή στο Καραϊσκάκη για την εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φινλανδία (τρία γκολ, δύο δοκάρια) και έδειξε αποφασισμένη να γυρίσει ξανά στις μεγάλες στιγμές

Σταματοπούλου: Ήταν η τελευταία μου χρονιά, έλεγα πως θα δώσουμε ό,τι μπορούμε και το κάναμε (vid)

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσει την παρουσία της...

Ολυμπιακός: Χαμός στο Λεωνίδιο για την κούπα του Conference League

Στο Λεωνίδιο βρέθηκε σήμερα (7/9) η κούπα του Conference...