27.9 C
Athens

Κόντε: Θα είναι πολύ όμορφη η εμπειρία στη Νάπολι, έχω μεγάλο ενθουσιασμό και επιθυμία να τη ζήσω

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Νάπολι έκανε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα.

Ο 54χρονος τεχνικός είναι ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να βάλει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών τη Νάπολι και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του μιλώντας για τον σύλλογο, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και την ωραία ανάμνηση που έχει από το στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Αναλυτικά:

«Όταν μου λένε για την Νάπολι, μου έρχονται στο μυαλό πάρα πολλά πράγματα, είναι μία από τις ωραιότερες πόλεις στον κόσμο. Οι Ναπολιτάνοι είναι ένας λαός με πάθος.

Ξέρω ότι θα είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία, ποδοσφαιρική και ζωής γενικότερα, έχω μεγάλο ενθουσιασμό αλλά και μεγάλη επιθυμία να την ζήσω.

Έχοντας την ευκαιρία να κάνω αυτό το επάγγελμα, είναι μοναδικό το να ζεις μίας εμπειρία στην Νάπολι. Εάν κάποιος έχει το προνόμιο να μπορεί να το κάνει, δεν θα πρέπει να χάσει αυτή την εμπειρία.

Το στάδιο Μαραντόνα μού ξυπνάει μία υπέροχη ανάμνηση. Ήταν το ματς της Νάπολι με την Λέτσε όπου είχα το προνόμιο να μαρκάρω τον Ντιέγκο.

Χάσαμε με 3-2 στο τέλος επειδή σκόραρε ο Καρνεβάλε όμως η μεγαλύτερη ανάμνησή ήταν το πρώτο γκολ μου στην Serie A. Σε αυτό το γήπεδο όπου μάρκαρα τον Ντίεγκο. Ήταν για μένα μία μεγάλη ικανοποίηση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς