27.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Το πλάνο για την προετοιμασία στην Ολλανδία και οι ημερομηνίες-κλειδιά πριν την έναρξη της σεζόν

Αυτό είναι το πλάνο των κυπελλούχων Ευρώπης για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία σε Ελλάδα και Ολλανδία κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η αξιολόγηση του ρόστερ από τον Μεντιλίμπαρ και θα μπουν οι βάσεις ενόψει της σεζόν 2024/25

Ο Ολυμπιακός ζει ένα από τα πιο ιδιαίτερα -αν όχι το πιο ιδιαίτερο- καλοκαίρια του μετά την κατάκτηση του Conference League και εστιάζει ήδη την προσοχή του στην επόμενη μέρα με φόντο την κατάλληλη καλοκαιρινή προετοιμασία ενόψει της σεζόν 2024/25.

Οι Ερυθρόλευκοι με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από το ξεκίνημα της σεζόν στο τιμόνι για πρώτη φορά και μάλιστα μετά από χρόνια χωρίς να έχουν να δώσουν προκριματικά για την είσοδο σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης (έχουν εξασφαλισμένη θέση στο League Stage του Europa League) σχεδιάζουν ήδη την προετοιμασία τους τόσο επί ελληνικού όσο και επί ολλανδικού εδάφους.

Συγκεκριμένα, η πρώτη συγκέντρωση των Ερυθρολεύκων στο Ρέντη για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τις 8-10 Ιουλίου ενώ η αναχώρηση για την Ολλανδία θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (14-15/7).

Στην Ολλανδία οι Πειραιώτες θα μείνουν για διάστημα δύο εβδομάδων και αναμένεται να δώσουν έως και 5 φιλικά παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους.

Με την επιστροφή τους στην Ελλάδα άπαντες θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την έναρξη της νέας σεζόν (17 Αυγούστου) με την πρώτη αγωνιστική στη Super League, ενώ δεδομένα θα «κλειστούν» κι άλλα φιλικά είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας για το καλοκαίρι του 2024 θα γίνει γνωστό προσεχώς…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς