35.4 C
Athens

Ο Άρης υποστηρίζει πως δεν κλήθηκε ποτέ στην απονομή των μεταλλίων στον τελικό Κυπέλλου

Η ΠΑΕ Άρης απολογήθηκε την Πέμπτη (6/6) στο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ για το ζήτημα της μη παραλαβής των μεταλλίων κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους Θεσσαλονικείς να υποστηρίζουν πως ουδέποτε κλήθηκαν από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας στο τελετουργικό μετά τη λήξη του επεισοδιακού αγώνα στο Πανθεσσαλικό.

Τους Κίτρινους εκπροσώπησαν ο νομικός της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μπιλίρης και ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Γκουγκουλιάς υποστηρίζοντας ότι δεν τηρήθηκε το συμφωνηθέν τελετουργικό από την ΕΠΟ και ουδέποτε προσφώνησαν ή κάλεσαν ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του Άρη για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους.

Άρης: Αρνήθηκαν να πάρουν τα μετάλλια οι Κίτρινοι, αυτές είναι οι βαριές ποινές που προβλέπει ο ΚΑΠ

Μάλιστα, ως αποδεικτικό στοιχείο προσκόμισαν το σχετικό βίντεο αλλά και τη δημόσια παραδοχή του μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Metropolis 95.5 παραδέχθηκε ότι δεν κλήθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα ή τουλάχιστον ο ίδιος δεν αντιλήφθηκε κάτι σχετικό, βρισκόμενος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ΠΑΕ Άρης έλαβε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη (12/6) για να καταθέσει υπομνήματα και το σύνολο του οπτικοακουστικού υλικού το οποίο ισχυρίζεται ότι κατέχει.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς