26.7 C
Athens

Ο Ερυθρός Αστέρας αρπάζει από την Μπασκόνια τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ

Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ έκανε αίσθηση με τις εμφανίσεις του στη φετινή EuroLeague και μπήκε στα βιβλία της ιστορίας όντας ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης (σε αυτή τη μορφή) που καταγράφει triple double.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μπασκόνια δεν θα παραμείνει ωστόσο στη Βιτόρια καθώς όπως αποκάλυψε ο Ντονάτας Ουρμπόνας στο BasketNews, ο παίκτης τα βρήκε σε όλα με τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο 30χρονος διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τους Βάσκους ωστόσο οι πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας θα πληρώσουν το buy-out και θα του δώσουν ένα χρυσό συμβόλαιο.

Η Μπασκόνια προσπάθησε να κάνει αναπροσαρμογή με αύξηση απολαβών ωστόσο δεν μπόρεσε να ματσάρει την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα στον παίκτη.

Με τους Βάσκους ο ΜακΙντάιρ κατέγραψε 9,6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 7,3 ασίστ ανά 29’30” κατά μέσο όρο στη EuroLeague ενώ αντίστοιχα στο ισπανικό πρωτάθλημα (όπου ούτε εκεί η Μπασκόνια μπήκε στα πλέι οφ) είχε 10,4 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς