29.4 C
Athens

Κόλιανιν: Έχω τρομερή ομάδα, του χρόνου θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάλι εδώ

Περήφανος και ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού έμεινε ο Χέρβο Κόλιανιν μετά τον άδοξο αποκλεισμό από την Προ Ρέκο. Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να είναι και πάλι στο Final Four την επόμενη σεζόν.

«Ήταν μια ευκαιρία. Δεν ξεκινήσαμε καλά, ίσως με τη σκέψη πως παίζουμε με την Προ Ρέκο, δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Αλλά μετά που βρήκαμε το ρυθμό μας, που καταλάβαμε ότι έπρεπε να δίνουμε σημασία στο δικό μας κομμάτι του παιχνιδιού, καταφέραμε και προηγηθήκαμε. Είχαμε ευκαιρία στο τέλος να νικήσουμε, δυστυχώς χάσαμε στα πέναλτι. Μόνο περηφάνια νιώθω για τα παιδιά, τώρα χάσαμε, αλλά του χρόνου θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάλι εδώ.

Όλη τη σεζόν, η ομάδα δείχνει αυτό το πρόσωπο, παίζει με ψυχή, βάζει στο παιχνίδι πολλή ενέργεια, για άλλη μια φορά το κάναμε, το είπαμε και πριν τον αγώνα: η μοναδική ομάδα που μπορεί να παίξει έτσι την Προ Ρέκο είμαστε εμείς.

Το αποδείξαμε μια ακόμα φορά. Χάσαμε στα πέναλτι, για κάποιους είναι ρουλέτα, για κάποιους τύχη, εγώ νομίζω είναι προπόνηση και ο τερματοφύλακας που θα αποκρούσει ένα σουτ, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν ο Μάρκο και ο Μάνος. Η ομάδα μας είναι τρομερή, είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω αυτή την ομάδα, το κεφάλι κάτω και προχωράμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς