26.7 C
Athens

Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας: Οριστική διακοπή στο 32′, για «σκάνδαλο» κάνει λόγο η ομάδα του Ομπράντοβιτς

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος Σερβίας ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα με το σκορ στο 57-45 υπέρ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο 32′.

Η κατάσταση ήταν έκρυθμη από νωρίς με ρίψη αντικειμένων στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα και αποφασίστηκε εκκένωση για τα υβριστικά συνθήματα που ακούγονταν κατά του προέδρου των Ερυθρόλευκων (παρά τις συστάσεις, τα υβριστικά ακούγονται εντονότερα).

Μετά από αρκετή ώρα, οι διαιτητές αποφάσισαν να διακόψουν οριστικά τον αγώνα αφού όπως φαίνεται μόνο οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα επέστρεψαν στο παρκέ ενώ αυτοί της Παρτιζάν όχι θεωρώντας πως θα αποφασιστεί αν ο αγώνας θα συνεχιστεί ενός 24 ωρών από εκεί που διακόπηκε.

Η μοίρα του αγώνα θα κριθεί οριστικά τα επόμενα 24ωρα με την Παρτιζάν να κάνει λόγο για «σκάνδαλο» και να υποστηρίζει πως «οι διαιτητές έδωσαν τον τίτλο του πρωταθλητή Σερβίας στον Ερυθρό Αστέρα με αυτόν τον τρόπο».

Θυμίζουμε πως ο Ερυθρός Αστέρας με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο τρέχει σερί 7-0 σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Παρτιζάν και θέλει μια νίκη για να πάρει και το εθνικό πρωτάθλημα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς