33.5 C
Athens

«Λίφτινγκ» στη Νότιγχαμ: Παρελθόν από τους Κόκκινους 18 ποδοσφαιριστές

Σε πολλές αλλαγές προχωράει η Νότιγχαμ Φόρεστ ενόψει της νέας σεζόν που θα τη βρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Premier League.

Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει και η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση 18 ποδοσφαιριστών, με τους 7 από αυτούς να είναι από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα πρόκειται για τους Άρτερ, Χένεσεϊ, Κουγιατέ, Εμπέ Σο, ​​ΜακΚένα και Φελίπε (αποσύρθηκε από την ενεργό δράση), των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώθηκαν, αλλά και των δανεικών Μοντιέλ, Οριγκί, Ρέινα, Ριμπέιρο και Ταβάρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα συμβόλαια έξι ποδοσφαιριστών έληξαν: Χάρι Άρτερ, Γουέιν Χένεσεϊ, Τσέιχου Κουγιατέ, Λόικ Μπε Σο, Σκοτ ​​ΜακΚένα και Φελίπε, με τον τελευταίο να ανακοινώνει επίσης την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο.

Επτά παίκτες της ακαδημίας θα αποχωρήσουν επίσης από τον σύλλογο καθώς θα ξεκινήσουν νέα κεφάλαια ενόψει της σεζόν 2024/25: ο Κέβιν Αντουένι, ο Τόνι Γκμπόπο, ο Ίθαν Χαλ, ο Ατίφ Κονατέ, ο Χένρι Λίστερ, ο Ελάτζια Μόργκαν και ο Τέο Ρόμπινσον.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει κάθε παίκτη για τη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Τρεντσάιντ και να του ευχηθεί καλή συνέχεια για το μέλλον.

Οι δανεισμοί των Γκονζάλο Μοντιέλ, Ντιβόγκ Ορίγκι, Τζίο Ρέινα, Ροντρίγκο Ριμπέριο και Νούνο Ταβάρες έληξαν μετά το τέλος της σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς