29.4 C
Athens

«Έλα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας», γράφουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στα social του Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί κι επίσημα πλέον παρελθόν από το ρόστερ του Ολυμπιακού, με τον μέσο από τη Γουινέα να αποχαιρετά τους Ερυθρολεύκους με ένα μήνυμά του στο Instagram στο οποίο μεταξύ άλλων δηλώνει ευγνώμων που εδώ και 6 χρόνια βρισκόταν στην Ελλάδα για χάρη της ομάδας του Πειραιά.

Ο Καμαρά, που έχει συνδεθεί ήδη μεταγραφικά με τον ΠΑΟΚ, είπε «αντίο» στον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του τονίζοντας πως θα αποτελούν για πάντα σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

Μαντί Καμαρά: Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό, υπήρξε σημαντικό κομμάτι της ζωής μου

Στην συγκεκριμένη ανάρτησή του, ωστόσο, πέρα από σχόλια πρώην συμπαικτών του στον Ολυμπιακό, όπως του Μπακαμπού και του Μπιέλ, αλλά και τις τοποθετήσεις των οπαδών των Πειραιωτών, έχουν κάνει… κατάληψη αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε μία προσπάθειά τους να πείσουν τον Αφρικανό μέσο να ετοιμάσει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη.

Αρκετοί από αυτούς τού γράφουν ότι πρέπει να έρθει «στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας», όπως φαντάζονται τον ΠΑΟΚ, ενώ άλλοι τον προτρέπουν να προδώσει τον Ολυμπιακό για να πάρει το πρωτάθλημα με την ομάδα του Λουτσέσκου, κάνοντας όνειρα για δίδυμο του στα χαφ με τον Μεϊτέ.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madyson Camara (@madycamara)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς