33.5 C
Athens

Εμπαπέ: Υπήρχαν άνθρωποι που με έκαναν δυστυχισμένο στην Παρί, τώρα αισθάνομαι ελεύθερος

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί και με τη βούλα από το απόγευμα της Δευτέρας παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να δηλώνει ότι πλέον αισθάνεται ελεύθερος και ευτυχισμένος χάρη στην εμπιστοσύνη που τού έδειξε ο Φλορεντίνο Πέρεθ που τον βοήθησε να κάνει πράξη το όνειρό του.

Παράλληλα, ο νέος σταρ των «μερένγκες» και της εθνικής Γαλλίας αναφέρθηκε και στα παράπονά του από την Παρί, όπου άνθρωποι και καταστάσεις μέσα στην ομάδα τον έκαναν να νιώθει δυστυχισμένος μέσα στη σεζόν.

«Είμαι χαρούμενος. Είμαι πολύ χαρούμενος, μπορείτε να δείτε αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό μου… και ένας χαρούμενος παίκτης μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα. Θα παίξω για την ομάδα των ονείρων μου. Θα είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Αισθάνομαι ελεύθερος. Έρχομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης με πολλή ταπεινότητα, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ. Με εμπιστευόταν από την πρώτη μέρα.

Θα ήταν κρίμα να έλεγα ότι ήμουν στην Παρί γιατί τώρα έχω τη νέα μου ομάδα. Αλλά υπήρχαν άνθρωποι και πράγματα που με έκαναν δυστυχισμένο.

Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν μου είπαν ευθέως και με βίαιο τρόπο πως δεν θα έπαιζα σε όλη τη σεζόν από τη στιγμή που δεν ανανέωνα. Ο Λουίς Ενρίκε και ο Λουίς Κάμπος με έσωσαν. Αυτή είναι η αληθεια», είπε μεταξύ άλλων ο Κιλιάν Εμπαπέ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς