31.6 C
Athens

Η ΚΑΕ ΠΑΟ δυναμιτίζει το κλίμα ζητώντας την εξαίρεση της Βάσως Τσαρούχα από τους τελικούς

Η μοναδική διαιτητής της Basket League που σφυρίζει αγώνες Euroleague βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να ζητούν την εξαίρεση της Βάσως Τσαρούχα από τους τελικούς του πρωταθλήματος

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αφήσει τίποτε στην τύχη. Η πλούσια εμπειρία αλλά και τεχνογνωσία ετών που υπάρχει στην πράσινη ΚΑΕ σχετικά με τη «διαχείριση» κρίσιμων καταστάσεων όπως π.χ. οι τελικοί του πρωταθλήματος τίθεται ξανά σε ισχύ.

Οι Πράσινοι πανηγύρισαν πριν από λίγες μέρες την κατάκτηση της Euroleague, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αξία της κούπας θα μειωθεί σε περίπτωση που ο τίτλος της Basket League καταλήξει στον ελλιπέστατο Ολυμπιακό, ο οποίος έμεινε με έναν καθαρό σέντερ για τη σειρά των τελικών.

Θέλοντας λοιπόν να κάνουν επίδειξη δύναμης αλλά και να δυναμιτίσουν το κλίμα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατέθεσαν αίτημα εξαίρεσης της Βάσως Τσαρούχα από τους ορισμούς των τελικών. Δηλαδή, της μοναδικής εκπροσώπου της ελληνικής διαιτησίας στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης, τη Euroleague, αφού ο Γιάννης Φούφης βρίσκεται εκτός πινάκων Basket League από το 2022.

Οι προφάσεις της ΚΑΕ ΠΑΟ προφανώς δεν μπορούν να γίνουν πιστευτές σε κανέναν και όλοι γνωρίζουν καλά τη σκοπιμότητα αυτής της κίνησης. Ειδικά σε μια σεζόν που έχουν δει κάμποσα απίθανα πράγματα τα μάτια μας, ακόμα και σε αγώνες υπεράνω υποψίας. Μόλις προχθές η ΚΑΕ Άρης άφησε αιχμές για τη διαιτησία του 2ου ημιτελικού, ενώ λίγο πιο πριν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε αποβληθεί από νωρίς μετά από ένα non call σκάνδαλο σε βάρος του Προμηθέα.

Η στοχοποίηση της Βάσως Τσαρούχα δεν είναι καινούργια εξέλιξη, παρ’ όλα αυτά η αγωνία των Πρασίνων για την εξαίρεσή της ανοίγει μια πολύ μεγάλη κουβέντα σχετικά με τις προθέσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού αλλά και το πώς αντιλαμβάνονται την ελληνική διαιτησία. Αν δηλαδή θεωρούν ότι βγάζοντας την κυρία Τσαρούχα από τους τελικούς, αυτομάτως η κατάσταση γίνεται γι’ αυτούς ακόμα πιο ευνοϊκή…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς