Γκιγιέρμε: «Φαινόμενο ο Τουρέ»

Το εγκώμιο του Γιάγια Τουρέ έπλεξε ο Γκιγιέρμε, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για τα απαιτητικά παιχνίδια που έπονται

Πανευτυχής για το γεγονός ότι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» ήταν ο Γκιγιέρμε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ενώ παράλληλα στάθηκε και στην παρουσία του Γιάγια Τουρέ στην ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι προσφέρει πολλά σαν συμπαίκτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος του Ολυμπιακού:

Για το ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα με την καινούρια μου ομάδα μέσα στο Καραϊσκάκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγε καλά το παιχνίδι και δηλώνω έτοιμος και πως μπορώ να βοηθήσω σε όλα τα ματς από εδώ και πέρα».

Για τον Τουρέ: «Είναι ένα φαινόμενο, ένας πολύ μεγάλος παίκτης με πάρα πολύ ταλέντο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι δίπλα του. Όλοι μας κερδίζουμε κάτι κάθε δευτερόλεπτο που βρισκόμαστε δίπλα του».

Για το αν έχει προσαρμοστεί: «Έχω προσαρμοστεί. Νιώθω πάρα πολύ έτοιμος. Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ ωραίο κλαμπ, μια οικογένεια. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, όπως έχουμε ξεκινήσει».

Για τα επόμενα ματς που έρχονται: «Είμαστε έτοιμοι για πρόγραμμα που ακολουθεί. Είδαμε σήμερα πως έπαιξαν παιδιά τα οποία δεν είχαν παίξει ξανά και το πήγαμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε πλήρεις και έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Μετά την Μίλαν, μετά την ΑΕΚ και όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...