29.4 C
Athens

Ο Άλιμος ανακοίνωσε τη Σταματοπούλου από τον Ολυμπιακό

Επίσημη μορφή πήρε η μεταγραφή της Ιωάννας Σταματοπούλου από τον Ολυμπιακό στον Άλιμο. Η 26χρονη βασική τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας ανακοινώθηκε τη Δευτέρα και αποτελεί τη δεύτερη κίνηση μετά από εκείνη της Νατάσα Ριμπάνσκα από την Ουίπεστ.

Η Σταματοπούλου κατέκτησε πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό στον οποίο βρέθηκε τα τελευταία 12 χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και η Διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά τη συμφωνία τους με την κορυφαία Ελληνίδα τερματοφύλακα, Ιωάννα Σταματοπούλου.

Η Ιωάννα Σταματοπούλου έχει γεννηθεί στις 27 Ιουνίου του 1998 και ανήκει επάξια στην παγκόσμια ελίτ, καθώς αποτελεί μια διακεκριμένη διεθνή αθλήτρια, βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών για πολλά χρόνια, με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Το βιογραφικό της είναι γεμάτο τίτλους σε διασυλλογικό επίπεδο, διότι μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει τρεις φορές το LEN Champions League και έντεκα φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής ομάδας, με παρουσία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, εκεί όπου η «γαλανόλευκη» πήρε παράλληλα και το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και η Ιωάννα Σταματοπούλου ετοιμάζεται να ζήσει το μεγαλύτερο αθλητικό όνειρο για πρώτη φορά.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της με τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, η κορυφαία Ελληνίδα πορτιέρε, δήλωσε τα εξής στο alimoswaterpolo.com: «Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο κλείνει στη ζωή μου και ξεκινάει ένα άλλο. Είμαι χαρούμενη που του χρόνου θα βρίσκομαι στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson με καινούργιους στόχους και όνειρα. Θα προσπαθήσω να συμβάλλω στους στόχους της ομάδας όσο περισσότερο μπορώ».

Ιωάννα, σε υποδεχόμαστε στην οικογένεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς