26.7 C
Athens

Καρεμπέ: Όταν μιλάμε για DNA νικητή, ο Ολυμπιακός είναι το ίδιο με τη Ρεάλ (vid)

Στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Εκεί τον συνάντησε η κάμερα της Cosmote TV, με τον στρατηγικό σύμβολο και πρέσβη του Ολυμπιακού να μιλάει για την ιστορική επιτυχία με την κατάκτηση του Conference League. Μάλιστα έκανε και τη σύνδεση ανάμεσα στους Ερυθρόλευκους και τη Βασίλισσα, λέγοντας πως οι δύο σύλλογοι έχουν DNA νικητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα και γενικότερα όλον τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Ξέρουμε ότι τώρα έχουμε κάνει το όνειρο μας πραγματικότητα. Είναι μια πραγματικότητα.

Είναι μόνο η αρχή, επομένως συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε την προσπάθεια και τη δουλειά με βάση αυτό που πετύχαμε. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.

Μιλώντας για τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι τελικοί της είναι πάντα συνυφασμένοι με νίκες. Όπως κάναμε και εμείς στον πρώτο ματς τελικό, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο στο σπίτι μας. Επομένως όντως είμαστε σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν μιλάμε για DNA, όταν μιλάμε για την κουλτούρα της νίκης, ο Ολυμπιακός είναι ακριβώς ίδιος με τη Ρεάλ Μαδρίτης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς