32.5 C
Athens

Πόλο ανδρών: Στον πάγκο του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Μάζης

Στον πάγκο της ομάδας πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Μάζης, παρά τη φετινή αποτυχία των Πρασίνων στο πρωτάθλημα, αφού έχασαν από τον ΠΑΟΚ την 3η θέση και την έξοδο στο Champions League.

Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ο Μάζης θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο «τριφύλλι» στην Α1 πόλο ανδρών.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Μάζη για το τμήμα πόλο, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού προχώρησε ο Σύλλογος καθώς έδωσε τα χέρια και για τη νέα χρονιά με τον κόουτς Δημήτρη Μάζη.

Το τμήμα φέτος έκανε μια καλή σεζόν μπήκε στην τετράδα και εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη ενώ για ένα γκολ έχασε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και την τρίτη θέση”.

Σε δήλωση του ο Μάζης επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και τη νέα χρονιά και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει την τελευταία διετία. Θέλουμε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατοί για τη νέα σεζόν και να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο επίπεδο τον Παναθηναϊκό».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς