25.9 C
Athens

Τεράστια διάκριση για τον «killer» Ελ Κααμπί: Αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στο Conference League!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Ο σπουδαίος Αγιούμπ Ελ Κααμπί πήρε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της σεζόν στο Conference League γράφοντας ιστορία για τον Ολυμπιακό και το Μαρόκο με τα 11 ιστορικά γκολ που πέτυχε στους νοκ-άουτ αγώνες της διοργάνωσης

Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ένα όνομα, 11 μαγικά και ιστορικά γκολ στα νοκ-άουτ του Conference League με τον Ολυμπιακό!

Ο Μαροκινός στράικερ του Θρύλου της Ευρώπης κατέκτησε την κορυφή στη διοργάνωση με τους Πειραιώτες αλλά κέρδισε κι αυτός τη δική του κορυφή, κατακτώντας πανάξια το βραβείο του «παίκτη της σεζόν» στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Μετά το βραβείο του MVP στον τελικό της διοργάνωσης, ο «φονιάς» των Ερυθρολεύκων πήρε σπίτι του και το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της σεζόν ως ο πρώτος Αφρικανός που το πετυχαίνει!

Φυσικά, πρώτα έπρεπε να καταργήσει την ποδοσφαιρική λογική και τους νόμους της φυσικής, για να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού αλλά και γενικότερα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Συνολικά πέντε γκολ στους ημιτελικούς με την Άστον Βίλα και φυσικά η ιστορική, αξέχαστη, ανεπανάληπτη κεφαλιά του στον τελικό της OPAP Arena που ζωντάνεψε τα όνειρα εκατομμυρίων φιλάθλων στην Ελλάδα.

Μαγική σεζόν από έναν μαγικό παίκτη που «σμπαράλιασε» το ρεκόρ που κρατούσαν με δέκα γκολ σε νοκ-άουτ αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Κι όλα αυτά στην παρθενική του συμμετοχή σε διοργάνωση της UEFA. Ασταμάτητος…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς