33.5 C
Athens

Η ΕΠΟ βρήκε το κουράγιο να συγχαρεί τον Ολυμπιακό μιάμιση μέρα μετά τον θρίαμβό του!

Μέσω επιστολής προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, η ΕΠΟ έδωσε -με μιάμιση μέρα καθυστέρηση- τα συγχαρητήριά της στην ομάδα του Πειραιά για το ιστορικό επίτευγμα της κατάκτησης του Conference League, κάνοντας λόγο για μία «χρυσή σελίδα στην αθλητική ιστορία της Ελλάδας» που θα συνδράμει στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη χώρα.

Αναλυτικά το κείμενο της συγχαρητήριας επιστολής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της χώρας μας, σάς εκφράζουμε τα θερμότατα συγχαρητήριά μας για την κατάκτηση του 2024 UEFA Europa Conference League από τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη στιγμή στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού και μια χρυσή σελίδα στην αθλητική ιστορία της Ελλάδας.

Αθλητικά επιτεύγματα τέτοιου επιπέδου συνδράμουν μοναδικά στην ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου στη χώρα και τη διεθνή αναβάθμιση και προβολή του.

Παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε τα συγχαρητήριά μας στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές, το επιτελείο και όλους όσοι συνεισέφεραν στην ιστορική επιτυχία του Ολυμπιακού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς