27.3 C
Athens

Μητσοτάκης: Αναζητώ τον Μεντιλίμπαρ για να τον συγχαρώ για το Conference League

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην τεράστια ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Conference League, σημειώνοντας πως μετά τα συγχαρητήρια στον Αταμάν για την κατάκτηση της Euroleague αναζητά και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον ίδιο λόγο, αλλά για την ώρα δεν έχει καταφέρει να τον βρει.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 είπε μεταξύ άλλων:

«Πήρα τηλέφωνο τον προπονητή Αταμάν να τον συγχαρώ για την επιτυχία του Παναθηναϊκού. Αναζητώ τον προπονητή του Ολυμπιακού για να τον συγχαρώ, αλλά δεν τον έχω βρει ακόμα. Είμαι χαρούμενος ως Έλληνας για τις επιτυχίες και των δύο ομάδων αλλά και ως Έλληνας πρωθυπουργός για την άρτια οργάνωση, με απόλυτη ασφάλεια».

Ενώ σε άλλο κομμάτι της συνέντευξης σημείωσε:

«Ο τελικός Κυπέλλου ήταν ευθύνη της ΕΠΟ, όχι δική μας. Aλλωστε τώρα αλλάζει η διοίκηση της ΕΠΟ και ο επόμενος τελικός θα γίνει με άλλη διοίκηση. Πιστεύω ότι, ο τελικός πρέπει να γίνεται πάντα στο ΟΑΚΑ, με κόσμο, όποια ομάδα κι αν κερδίσει. Ο τελικός Κυπέλλου του 2025 θα γίνει στο ΟΑΚΑ, με φιλάθλους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς