Η περηφάνια του αλύγιστου Ρέτσου, η απάντηση στην κριτική και η αξέχαστη στιχομυθία με τον Μπαρτζώκα (vid)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, ένα παιδί από τα «σπλάχνα» του Ολυμπιακού, μιλάει ως κυπελλούχος Ευρώπης για την κριτική που δέχθηκε, τις απαντήσεις του στο χορτάρι, τη στιχομυθία με τον Μπαρτζώκα που δεν θα ξεχάσει και τα συναισθήματά του για την πιο μεγάλη βραδιά της καριέρας του

Παναγιώτης Ρέτσος, ένα παιδί από τα «σπλάχνα» του Ολυμπιακού που γνωρίζει το μεγαλείο της φανέλας που φοράει και το τίμησε στο έπακρο στην ξέφρενη φετινή πορεία των Ερυθρολεύκων μέχρι την κορυφή του Conference League.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στο MEGA όπου μίλησε για όλους και για όλα. Για την έντονη κριτική που δέχθηκε μέσα στη σεζόν, τα λάθη του, τις απαντήσεις του στο χορτάρι, την περηφάνεια του για το πώς γύρισε την κατάσταση, τα συναισθήματά του στο ιστορικό γκολ του Ελ Κααμπί αλλά και την άγνωστη στιχομυθία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση επί της Άστον Βίλα.

ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CONFERENCE

«Μία μέρα πριν παίξουμε με την Άστον Βίλα μέσα στο Καραϊσκάκη, έπαιζε με τη Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός, ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι. Είχαμε μαζευτεί τέσσερις Έλληνες, εγώ ο Τζολάκης, ο Μασούρας και ο Ντόη και ήταν σε πολλή ένταση το δωμάτιο.

Την επόμενη μέρα θυμάμαι όταν είχε έρθει ο κόουτς Μπαρτζώκας να χαιρετήσει τον κόουτς Μεντιλίμπαρ, θυμάμαι του είπα του κόουτς ‘πω πω τι κάνατε χθες’ και μου λέει ‘εμείς τι κάναμε;’. Ήταν ιδιαίτερη στιγμή αν και είμαστε σε τελείως διαφορετικό άθλημα, βλέπω ότι η ομάδα μπορεί να το ενώσει όλο αυτό.

Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα και εμείς να βλέπουμε το μπάσκετ, άμα αγαπάς αυτή την ομάδα, νομίζω χαίρεσαι εξίσου αν κερδίζει το μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός που δεν κατάφερε να πάρει τη EuroLeague είναι δυσάρεστο».

Αρχικά μίλησε για την στιγμή της κατοχύρωσης του γκολ του Μαροκινού φορ που έμελλε να κρίνει και το παιχνίδι και πως εκείνος ένιωσε ανατριχίλα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό στυλ παιχνιδιού του Μεντιλίμπαρ που βγάζει προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση στους παίκτες της ομάδας.

Φυσικά σχολίασε και τις καταστάσεις που αντίκρισε μετά την κατάκτηση του τροπαίου τόσο στα αποδυτήρια όσο και μετέπειτα που πήγαν στην πλατεία του Δημαρχείου με το ανοιχτό λεωφορείο, αλλά και για την άψογη συνεργασία του με τον Κάρμο στα στόπερ.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα με τις κίτρινες κάρτες, επειδή τον κατηγορούν πως αντικρίζει πολλές με τον ίδιο να απαντάει με χιούμορ λέγοντας πως μπορεί να το λένε γι’ αυτόν, αλλά ο Ντόι είναι εκείνος που «βαράει στο ψαχνό», ενώ έκανε και μία αναφορά στον Ιμπόρα τον οποίο χαρακτήρισε πρότυπο.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Γαλανόλευκη υπεροχή στο Φάληρο και ιδανικό ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γούρικη επιστροφή στο Καραϊσκάκη για την εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φινλανδία (τρία γκολ, δύο δοκάρια) και έδειξε αποφασισμένη να γυρίσει ξανά στις μεγάλες στιγμές

Ιρλανδία – Αγγλία 0-2: Εύκολη επικράτηση στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Σάουθγκεϊτ

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Λι Κάρσλι, η Αγγλία ξεκίνησε...

Ασύλληπτη Σταματοπούλου: Χρυσή Παραολυμπιονίκης στα 50μ. ύπτιο S4

Στην τελευταία της παρουσία σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο S4 και πανηγυρίζει μια τεράστια επιτυχία στην καριέρα της δίνοντας στην Ελλάδα το 13ο μετάλλιο

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Οσμάν για τη σεζόν 2024/25

Μερικές ώρες μετά την αποκάλυψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν για έναν χρόνο

Εθνική: Ο Μασούρας θα χάσει και το ματς με την Ιρλανδία

Χωρίς τον Γιώργο Μασούρα θα παραταχθεί η εθνική Ελλάδας στο πρώτο (Φινλανδία) αλλά...

Ο Τσεντί Οσμάν γιορτάζει τη Γενοκτονία των Ποντίων: Ποιοι άφησαν στο σκοτάδι τον πατριώτη Δ. Γιαννακόπουλο; (pics)

Το πρόσφατο - και άκρως θλιβερό - παρελθόν του υπερεθνικιστή Τσεντί Οσμάν βγήκε στην επιφάνεια μετά την αποκάλυψη της επικείμενης μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και όλοι πλέον αναρωτιούνται για το πώς θα αντιδράσει ο δεδηλωμένος πατριώτης Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ιωαννίδης: Ο Γιοβάνοβιτς έχει πλάνο και ταυτότητα, θα γινόμαστε καλύτεροι

Με τρία γκολ και δύο δοκάρια, μια γεμάτη εμφάνιση...

Η Γερμανία σκόρπισε με 5 γκολ την Ουγγαρία, καθάρισε στο τέλος η Ολλανδία

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Γερμανία στην πρεμιέρα της...

Ελλάδα – Φινλανδία 3-0: Γαλανόλευκη υπεροχή στο Φάληρο και ιδανικό ντεμπούτο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γούρικη επιστροφή στο Καραϊσκάκη για την εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Φινλανδία (τρία γκολ, δύο δοκάρια) και έδειξε αποφασισμένη να γυρίσει ξανά στις μεγάλες στιγμές

Σταματοπούλου: Ήταν η τελευταία μου χρονιά, έλεγα πως θα δώσουμε ό,τι μπορούμε και το κάναμε (vid)

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσει την παρουσία της...

Ολυμπιακός: Χαμός στο Λεωνίδιο για την κούπα του Conference League

Στο Λεωνίδιο βρέθηκε σήμερα (7/9) η κούπα του Conference...