32.2 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός θα κάνει πρόταση στην Πόρτο για την ανανέωση δανεισμού του Κάρμο»

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει και την επόμενη σεζόν στον Πειραιά τον αμυντικό «βράχο», Νταβίντ Κάρμο και σύμφωνα με τους Πορτογάλους διαπραγματεύεται ήδη με την Πόρτο για την ανανέωση του δανεισμού του

Ο Νταβίντ Κάρμο αποτέλεσε βασικό πυλώνα της άμυνας του Ολυμπιακού στην ξέφρενη πορεία μέχρι την κατάκτηση του Conference League από τον Γενάρη και μετά, με τον Ανγκολέζο στόπερ να είναι εξαιρετικός και στον μεγάλο τελικό της OPAP Arena με παρτενέρ τον Ρέτσο.

Ο «γίγαντας» Κάρμο αποτελεί την ίδια στιγμή και πρωταρχική επιθυμία των Ερυθρολεύκων για την στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν, η οποία από σήμερα (30/5) μπαίνει σε πρώτο πλάνο.

Κάρμο: Βρήκα μια οικογένεια στον Ολυμπιακό, δεν έχω απάντηση για το αν θα γυρίσω στην Πόρτο

Για αυτό τον λόγο οι Πειραιώτες προχωρούν ήδη τις διαδικασίες για να κρατήσουν τον Κάρμο και την επόμενη αγωνιστική χρονιά στον Πειραιά, με το πορτογαλικό Μέσο «maisfutebol» να αναφέρει ότι η ομάδα του Μεντιλίμπαρ αναμένεται να κάνει πρόταση στην Πόρτο για νέο δανεισμό του 24χρονου στόπερ με οψιόν αγοράς στα 12 εκατομμύρια ευρώ -στο σήμερα η οψιόν βρίσκεται κοντά στα 18 εκατομμύρια-.

Μιλώντας στην πορτογαλική τηλεόραση, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός εξήγησε πως δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά σίγουρα στον Ολυμπιακό βρήκε μια οικογένεια.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Βρήκα μια οικογένεια εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα και θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον σύλλογο για αυτές τις στιγμές. Με βοήθησαν όλοι πολύ, δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω μόνος και ευτυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο εδώ. Είμαι ευγνώμων για όλες τις στιγμές που πέρασα και στην Πόρτο ασφαλώς. Θα ξεκουραστώ και θα δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Δεν έχω απάντηση τώρα για πιθανή επιστροφή στην Πόρτο», ανέφερε ο Κάρμο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς