33.5 C
Athens

Οδεύει προς Ζάλτσμπουργκ ο Κωνσταντέλιας: Η πρόταση 15 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ και το ηγεμονικό συμβόλαιο

Ως πρωταθλητής θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν από τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Κι αυτό γιατί η Ζάλτσμπουργκ προσφέρει γη και ύδωρ τόσο στον Δικέφαλο όσο και στον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Αυστριακοί ασχολούνται με την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια, αλλά πλέον το κάνουν πιο σοβαρά από ποτέ. Αυτό αποδεικνύεται από την πρόταση που έχουν καταθέσει, με τον ποδοσφαιριστή να είναι έτοιμος να φτιάξει βαλίτσες για Αυστρία.

Η Ζάλτσμπουργκ προσφέρει 15.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ και ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 20%, ενώ ακόμα καλύτερη είναι η πρόταση της στον 21χρονο ποδοσφαιριστή καθώς του δίνει συμβόλαιο με 1,5 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αυστριακοί έχουν ρίξει στο τραπέζι και κάποια μπόνους τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον παίκτη, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και τις τελικές αποφάσεις να παίρνονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας προέρχεται από τις ακαδημίες του Δικεφάλου και έχει καταγράψει με την πρώτη ομάδα 99 εμφανίσεις, με απολογισμό 19 τέρματα και 17 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς