32.2 C
Athens

Μητσοτάκης: Θα δω τον τελικό σπίτι με φίλους και μπάρμπεκιου, είμαι αισιόδοξος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ζώνη» του ACTION 24 και δεν θα μπορούσε να μην γίνει συζήτηση για τον σημερινό τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα (22:00).

O πρωθυπουργός αποκάλυψε πως θα παρακολουθήσει το παιχνίδι στο σπίτι του με φίλους κάνοντας μπάρμπεκιου, ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως οι Ερυθρόλευκοι θα είναι αυτοί που θα κατακτήσουν το τρόπαιο.

Αναλυτικά:

«Είμαι αισιόδοξος, βλέπω μομέντουμ, έχω πει μου θυμίζει αυτό λίγο το 2004. Βέβαια ένα ματς είναι. Κατά αρχάς αυτό που αφορά εμάς είναι η ασφάλεια και η καλή οργάνωση. Το βασικό για τους ποδοσφαιριστές είναι να το απολαύσουν. Και ο Παναθηναϊκός άλλωστε πέτυχε μία μεγάλη συλλογική επιτυχία, ελπίζω πως είμαστε στην αρχή ενός όμορφου καλοκαιριού για τον ελληνικό αθλητισμό».

Για το που θα το παρακολουθήσει: «Εγώ θα δω τον αγώνα στο σπίτι, στην τηλεόρασή μου, με ένα ωραίο μπάρμπεκιου και με καλούς φίλους, όπως φαντάζομαι οι πιο πολλοί, γιατί δυστυχώς ήταν πολύ λίγοι αυτοί που εξασφάλισαν το μαγικό χαρτάκι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς