ΣΟΚ στον Ολυμπιακό: Κάταγμα κόπωσης ο Φαλ και τέλος η σεζόν!

Αδιανόητο πλήγμα στον Ολυμπιακό καθώς ο Μουσταφά Φαλ τέθηκε νοκ άουτ με σοβαρό τραυματισμό και έτσι οι Ερυθρόλευκοι θα πορευθούν στη μάχη του πρωταθλήματος με μοναδικό καθαρό σέντερ τον Νίκολα Μιλουτίνοφ

Απίστευτο σοκ στον Ολυμπιακό! Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ενημέρωσε πως ο Μουσταφά Φαλ υπέστη κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν!

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα των Ερυθρόλευκων που θα αναγκαστούν να δώσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς τον βασικό τους σέντερ.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Γάλλος σέντερ δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με το Περιστέρι για τα ημιτελικά (η σειρά ξεκινά την Πέμπτη στο ΣΕΦ) και αν οι Ερυθρόλευκοι προκριθούν, τότε θα κληθούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα – με μειονέκτημα έδρας – όπως λέει η λογική, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με δεδομένο πως ήδη έγινε η τελευταία αλλαγή, ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έχει δικαίωμα να κάνει άλλη κι έτσι ο Μόουζες Ράιτ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής (εκτός είναι και οι Σίκμα, Μπραζντέικις).

Οι Ερυθρόλευκοι θα πορευθούν στο υπόλοιπο της χρονιάς και θα κυνηγήσουν τον τίτλο με σέντερ τον Μιλουτίνοφ και τον Πετρούσεφ να υπηρετεί αυτό τον ρόλο κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Αναλυτικά η 6άδα των ξένων του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα: Γουίλιαμς-Γκος, Κάνααν, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Πετρούσεφ, Μιλουτίνοφ.

Για την ιστορία, στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος ο Γάλλος μέτρησε 7,2 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ σε 20 αναμετρήσεις.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

ΑΕΚ – Βόλος: Διπλή ανακοίνωση για… «γκιορίλα – επαναστάτη» με αφορμή το 1-0 αλλά και τη μη αποβολή του Πιερό

Με δυο άκρως... ύποπτες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Ισραηλινός περίπατος κόντρα στους Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε δείξει από την περυσινή...

Βόμβα από τις ΗΠΑ: Κυρώσεις στο μέλος της ΚΑΕ ΠΑΟ, Φέλιξ Μπίτζιο από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών για την υπόθεση του Predator (vid)

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ γνωστοποίησε την επιβολή κυρώσεων στο μέλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Φέλιξ Μπίτζιο και σε άλλα τρία πρόσωπα αναφορικά με την περιβόητη υπόθεση υποκλοπών του Predator

Έντονα παράπονα Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Άλλα σχεδιάσαμε κι άλλα κάναμε»

Ο Ισπανός προπονητής έβαλε άγριο χέρι στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα απέναντι στον Παναιτωλικό και τόνισε πως έκαναν διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχαν σχεδιάσει

Λιόλιος: Έγιναν προεκλογικά έκνομες ενέργειες, θέλουμε καθαρό μπάσκετ κι όσοι το μολύνουν πρέπει να φύγουν

Μετά τον χθεσινό του θρίαμβο ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέλυσε το πλάνο του για την επόμενη τετραετία ενώ αποκάλυψε πως προεκλογικά έγιναν έκνομες ενέργειες που θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης

Στον ΠΑΟΚ κι επίσημα ο Λόβρεν, υπέγραψε διετές συμβόλαιο

Ο πολύπειρος Κροάτης στόπερ ανακοινώθηκε για δύο χρόνια από τον Δικέφαλο του Βορρά και πιάνει άμεσα δουλειά υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου

ΑΕΚ – Βόλος: Διπλή ανακοίνωση για… «γκιορίλα – επαναστάτη» με αφορμή το 1-0 αλλά και τη μη αποβολή του Πιερό

Με δυο άκρως... ύποπτες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο...

Παναθηναϊκός: Το πανό των Κύπριων οπαδών του για την τούρκικη εισβολή με το μήνυμα «κανείς δεν ξεχνά» (vid)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά «Νεόφυτος...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Ισραηλινός περίπατος κόντρα στους Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε δείξει από την περυσινή...

Τραυματισμός για Σαλασάρ: Χάνει τον μαέστρο της η Μπράγκα ενόψει Ολυμπιακού

Μια πολύ σοβαρή απώλεια καλείται να διαχειριστεί τις επόμενες...