29.4 C
Athens

Ρεάλ Μαδρίτης: Το μυθικό ποσό που θα εισπράξει ο Ταβάρες με το νέο πολυετές συμβόλαιο

Η MARCA αποκάλυψε τις λεπτομέρειες από τη νέα συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Έντι Ταβάρες, ο οποίος θα κλείσει την καριέρα του στη Βασίλισσα με ετήσιες απολαβές που ζαλίζουν

Έπειτα από αρκετούς μήνες περίπλοκων και σκληρών διαπραγματεύσεων, η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Έντι Ταβάρες κατέληξαν σε οριστική συμφωνία με συμβόλαιο που προκαλεί… ζαλάδα με τα νούμερά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο 32χρονος υπογράφει νέο πολυετές συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων που θα τον κρατήσει στη Μαδρίτη ως το 2029, εκεί όπου θα κλείσει και τη σπουδαία του καριέρα.

Ο θηριώδης σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι κατέληξε στη συμφωνία με τη Ρεάλ πριν το Final Four και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Δεν είναι η χρονική διάρκεια ο αριθμός που ζαλίζει, αλλά τα χρήματα που θα εισπράξει.

Η MARCA αποκάλυψε την Τρίτη (28/5) πως ο κορυφαίος σέντερ θα εισπράξει περισσότερα από 5.000.000 ευρώ μεικτά (περίπου 3.000.000 καθαρά) ποσό που είναι το μεγαλύτερο που έχει δώσει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης στο μπασκετικό τμήμα.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ταβάρες αποφάσισε να αφήσει στην άκρη την επιστροφή στο NBA αλλά και τις… σειρήνες από Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε ώστε να συνεχίσει να γράφει ιστορία στη Μαδρίτης.

Με τη φανέλα της Ρεάλ ο MVP του περσινού Final Four μετρά τρία πρωταθλήματα, δύο EuroLeague, έξι Super Cup Ισπανίας και δύο Κύπελλα ενώ έχει αναδειχθεί και κορυφαίος αμυντικός στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση τρεις φορές και έχει συμπεριληφθεί από τρεις φορές στην κορυφαία πεντάδα σε εγχώριο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς