33.5 C
Athens

Επίσημο: Προχώρησε στην αγορά του Γεντβάι ο Παναθηναϊκός, στα πράσινα μέχρι το 2027

«Υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», ήταν το πρώτο μήνυμα του Κροάτη αμυντικού μετά την αγορά του από τον Παναθηναϊκό

Στην απόκτηση του Τιν Γεντβάι με κανονική μεταγραφή από τη Λοκομοτίβ Μόσχας προχώρησε ο Παναθηναϊκός.

Ο Κροάτης αμυντικός αγωνίστηκε τη φετινή χρονιά με τη μορφή δανεισμού στους Πράσινους, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα του και προχώρησαν στην απόκτηση του, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει μέχρι το 2027.

Ο 28χρονος αμυντικός αγωνίστηκε φέτος σε 40 παιχνίδια με τη φανέλα του τριφυλλιού και μέτρησε 2 γκολ και 1 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Τιν Γεντβάι από την Λοκομοτίβ Μόσχας! Ο Κροάτης αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 και έτσι θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Τιν εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό τον Ιούλιο του 2023 με την μορφή δανεισμού. Στην πρώτη του σεζόν με τους Πράσινους είχε σημαντική συνεισφορά, παίρνοντας φανέλα βασικού με συνολικά 40 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Κροάτης στόπερ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια. Περνάω πολύ καλά στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό. Υπόσχομαι σε όλους ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν βλέπω την ώρα για να δημιουργήσουμε νέες ωραίες αναμνήσεις όλοι μαζί»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς