27.9 C
Athens

Καραπαπάς: Ο Ολυμπιακός δεν πανηγυρίζει ισοπαλίες, του χρόνου δεν έχει δώρα – Πάμε για τις 29 του Μάη

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ιδιαίτερη ανάρτηση μετά το ματς στη Λεωφόρο και αναφέρθηκε τόσο στην επόμενη χρονιά των Πειραιωτών, όσο και στη συμπεριφορά οπαδών του Παναθηναϊκού αλλά και τον επικείμενο τελικό του Conference

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και με την υπογραφή του μάγου Ντανιέλ Ποντένσε επέστρεψε μετά το 2-0 των Πρασίνων για να «κλειδώσει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο από το πρωτάθλημα πριν τον τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, βρέθηκε στη Λεωφόρο και με ανάρτησή του μετά τη λήξη του αγώνα τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν πανηγυρίζουν ποτέ τις ισοπαλίες, έκανε ένα σχόλιο για τα δώρα που δεν θα κάνει την επόμενη σεζόν η ομάδα, έδωσε το σύνθημα για το ευρωπαϊκό στις 29 του Μάη και άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Το μήνυμα του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού:

«Του χρόνου δεν έχει δώρα… Πάμε τώρα για τις 29 του Μάη! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7! Εμείς ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ δεν πανηγυρίζουμε. Είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Αλλά κάποιοι μπερδεύτηκαν. Επίσης ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ. Απόψε ήταν η δική μου, αλλού κάποια άλλη. Οι ΜΑΝΑΔΕΣ ΖΩΑ δεν φταίνε σε τίποτα», έγραψε σε story στο Instagram.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς