Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς μετά τη «σκούπα» του Ερυθρού Αστέρα: «Αυτά συμβαίνουν όταν σφυρίζουν Σέρβοι διαιτητές»

Ο Ερυθρός Αστέρας στέφθηκε πρωταθλητής στην Αδριατική Λίγκα για 7η φορά στην ιστορία του επικρατώντας με 3-0 στους τελικούς της Παρτιζάν με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να νικάει ξανά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Έλληνας προπονητής μάλιστα έδωσε συνέχεια στο ασύλληπτο σερί του απέναντι στον σπουδαίο Σέρβο προπονητή, κόντρα στον οποίο πανηγύρισε 6η διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Ασφαλώς, το επίτευγμα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο από τη στιγμή που συνδυάζεται με τον τίτλο.

Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 76-82: Πρωταθλήτρια στην Αδριατική με «σκούπα» η ομάδα του Σφαιρόπουλου

Ο 3ος τελικός – που διεξήχθη στην έδρα της Παρτιζάν – σήκωσε πολλή φασαρία μετά τον άγριο καυγά του Νάναλι με τον Λαζάρεβιτς όπου ο Αμερικανός γρονθοκόπησε τον Σέρβο που τέθηκε νοκ άουτ ενώ διεξάγεται έρευνα για τον περιφερειακό της ομάδας του Ομπράντοβιτς.

Ο τεχνικός της Παρτιζάν τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα τονίζοντας πως με δική του απόφαση έμεινε εκτός από τον τρίτο τελικό ο Νάναλι, ενώ ξέσπασε για τη διαιτησία κάνοντας λόγο για χειρότερες καταστάσεις από τσίρκο όταν σφυρίζουν Σέρβοι διαιτητές.

«Ήταν απόφασή μου να μην παίξει. Αφού πέρασε μερικές ώρες στην αστυνομία και μετά τα όλα όσα συνέβησαν, σκέφτηκα ότι δεν ήταν έτοιμος να παίξει. Υποστηρίζω αυτήν την απόφαση που πήρα. Δεν υπάρχει λόγος να μην πιστέψω αυτό που μου είπε ο Τζέιμς. Υπάρχουν Αρχές οι οποίες και θα ασχοληθούν με το τι συνέβη» σχολίασε χαρακτηριστικά ο «Ζοτς» και συνέχισε: «Από όσο ξέρω, ο Λαζάρεβιτς είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Λυπάμαι γι’ αυτό που έγινε. Λυπάμαι για όλα αυτά. Είναι μια κατάσταση που δεν θα ήθελα να επαναληφθεί ποτέ, αλλά ο καθένας πρέπει να λογοδοτήσει για τις πράξεις του».

Μάλιστα άφησε και αιχμές για την Aba-Liga λέγοντας ότι «μετά το πρώτο παιχνίδι είδαμε κάποια πράγματα να γίνονται και πώς θα τελείωνε η σειρά. Αν η Aba-Liga θέλει να προοδεύσει, τότε θα πρέπει να αλλάξει κιόλας.

Με βάση την εμπειρία μου, δεν περιμένω να γίνει κάτι καλό. Αυτά συμβαίνουν όταν σφυρίζουν Σέρβοι διαιτητές. Δεν είναι τσίρκο, είναι κάτι πάνω από αυτό. Δεν έχω πρόβλημα να το πω. Και οι 20.000 φίλαθλοι που ήρθαν είδαν τι έγινε», ήταν τα λόγια του.

 

 

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Αταμάν: Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν κάναμε καλή προετοιμασία

Το σχόλιο του Τούρκου τεχνικού των Πρασίνων για την «κακή προετοιμασία» της ομάδας του το καλοκαίρι και το ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον Δ. Γιαννακόπουλο για την επένδυσή του

Μπαρτζώκας: Δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά σε αυτούς τους 10 μήνες, να κρατήσουμε ζωντανό το κίνητρο όλων

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, αφού ξεκαθάρισε ότι στους 10 μήνες μίας απαιτητικής σεζόν «δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά», μίλησε και για τη διαχείριση των ξένων παικτών που για την ώρα δεν τον δυσκολεύει

Παπανικολάου: Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε ως αρχηγός του Ολυμπιακού στη...

LIVE Streaming η συνέντευξη Τύπου για το Σούπερ Καπ

Δείτε σε live streaming από το επίσημο κανάλι του ΕΣΑΚΕ στο YouTube τη συνέντευξη Τύπου του Super Cup, που φιλοξενείται στη Ρόδο

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Οσμάν η επτάδα των ξένων για το Σούπερ Καπ

Χωρίς τον Τσεντί Οσμάν θα παραταχθεί στο επερχόμενο Σούπερ...

Θύρα 7 για μεταγραφή Γιαζιτζί: «Τον ενημερώνουμε πως όποιος είναι μέλος του Ολυμπιακού απαγορεύεται να υμνεί σφαγείς των Ελλήνων»

Με ανάρτησή της η Θύρα 7 τοποθετήθηκε για την επικείμενη μεταγραφή του Γιουσούφ Γιαζιτζί στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων πως οποιοσδήποτε αποτελεί μέλος της ομάδας «απαγορεύεται να υμνεί σφαγείς των Ελλήνων»

Η πρώτη αποστολή του Πουρσαϊτίδη στον Βόλο

Με 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Βόλου για...

Παρί – Ρεν 3-1: Μπαρκολά λαμπρός οδηγεί τους πρωταθλητές

Με κορυφαίο για ακόμη ένα παιχνίδι τον Μπράντλεϊ Μπαρκολά,...

Μίλαν – Λέτσε 3-0: Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για τους ανεβασμένους Ροσονέρι (vid)

Η Μίλαν έστησε πάρτι νίκης απέναντι στην Λέτσε για...

Αταμάν: Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν κάναμε καλή προετοιμασία

Το σχόλιο του Τούρκου τεχνικού των Πρασίνων για την «κακή προετοιμασία» της ομάδας του το καλοκαίρι και το ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον Δ. Γιαννακόπουλο για την επένδυσή του