33.5 C
Athens

Υπόκλιση στην απίθανη Λεβερκούζεν: Πρώτη ομάδα που κατακτά αήττητη την Bundesliga!

Το παρθενικό πρωτάθλημα το πανηγύρισε πριν από μερικές αγωνιστικές, το αήττητο το πανηγυρίζει το Σάββατο (18/5) η Λεβερκούζεν! Η μυθική ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο επιβλήθηκε με 2-1 της Άουγκσμπουργκ και έγινε η πρώτη που κατακτά αήττητη την Bundesliga (34 αγωνιστικές αήττητη και 51 σε όλες τις διοργανώσεις).

Οι Ασπιρίνες βρήκαν τα δύο γκολ μέσα σε διάστημα ενός τετάρτου. Από το λάθος του Κούμπεκ στο 12′ ο Αντλί έκλεψε και έδωσε έτοιμο τέρμα στον Μπόνιφεϊς που με πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Ακολούθησε ένα υπέροχο γκολ του Άντριχ με τακουνάκι στο 27′ ενώ η αδιάφορη βαθμολογικά Άουγκσμπουργκ μείωσε στο τελικό 2-1 με τον Κομούρ στο 62′.

Ως αλλαγή πέρασε για τους φιλοξενούμενους στο ματς στο 74′ ο Πεπ Μπιέλ που αγωνίζεται στην Άουγκσμπουργκ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Το ενδιαφέρον για τη Λεβερκούζεν είναι πλέον στραμμένο στον τελικό του Europa League στο Δουβλίνο την Τετάρτη απέναντι στην Αταλάντα και στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Καϊζερσλάουτερν το Σάββατο (25/5) όπου θα διεκδικήσει το treble και μάλιστα με στόχο να κλείσει τη σεζόν αήττητη με 53/53!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς