Σάββας: Δεν είναι τυχαίο το μεγαλείο του Ολυμπιακού, θα τα δώσουμε όλα για την ευρωπαϊκή κούπα

Ο ηγέτης της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού μίλησε για την ιστορική ευρωπαϊκή πρόκληση των Ερυθρολεύκων στους τελικούς του EHF European Cup αλλά και για το μεγαλείο του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στην Ευρώπη που μόνο τυχαίο δεν είναι

Την προετοιμασία της για την πιο σημαντική ευρωπαϊκή «μάχη» της ιστορίας της ολοκλήρωσε την Παρασκευή στην Ισλανδία, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Ο Θρύλος και του ευρωπαϊκού χάντμπολ βρίσκεται στο Ρέικιαβικ, όπου το Σάββατο (17/5) στις 20:00 (EHF TV), αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Βάλουρ, για τον πρώτο τελικό του EHF European Cup.

Στον ιστορικό πρώτο ευρωπαϊκό τελικό τους, οι Ερυθρόλευκοι τίθενται αντιμέτωποι με μία πολύ δυνατή ομάδα («12 στα 12» φέτος στην Ευρώπη) στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενόψει της εντός έδρας ρεβάνς, το άλλο Σάββατο (25/5, 20:00).

O ηγέτης του Ολυμπιακού, Σάββας Σάββας, αναφέρθηκε στο μεγαλείο της ομάδας σε όλα τα σπορ που δεν είναι τυχαίο και έδωσε την υπόσχεση πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάνα με στόχο την ευρωπαϊκή κορυφή, που θα είναι η πρώτη στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ του συλλόγου

Αναλυτικά τα όσα είπε στο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Για πρώτη φορά, το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού βρίσκεται σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, πολύ γρήγορη, που παίζει καλό χάντμπολ και έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Αλλά σε ευρωπαϊκό τελικό είμαστε, δεν θα γινόταν να μην ήταν δυνατή η αντίπαλη ομάδα.

Είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί όνειρο αυτής της ομάδας είναι στο τέλος, να σηκώσουμε μια ευρωπαϊκή κούπα μπροστά στον κόσμο μας, να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Οπότε, θα κάνουμε τα πάντα στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί παντού.

Δεν είναι τυχαίο το μεγαλείο αυτού του συλλόγου, που φέτος διεκδικεί σε πολλά διαφορετικά τμήματα ευρωπαϊκά τρόπαια! Θέλουμε και εμείς με τη σειρά μας, σαν τμήμα χάντμπολ, να φέρουμε μία ευρωπαϊκή κούπα για πρώτη φορά σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Θα τα δώσουμε όλα».

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...