26.2 C
Athens

Επίσημο: Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Φατίχ Τερίμ, στον οποίο ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο μέλλον και έτσι θα πορευθεί με υπηρεσιακό προπονητή στα ματς με Ολυμπιακό και Άρη

Μόλις έξι μήνες διήρκησε η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, καθώς ο Τούρκος προπονητής αποτέλεσε και τυπικά παρελθόν από τους Πράσινους μετά τη συντριβή στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να πορευθεί με υπηρεσιακό προπονητή τον Χρήστο Κόντη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (19/5 η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και 25/5 ο τελικός Κυπέλλου με τον Άρη).

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Φατίχ Τερίμ, με υπηρεσιακό τον Χρήστο Κόντη κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη

Ο Έλληνας προπονητής αποτέλεσε για 2,5 χρόνια τον άμεσο συνεργάτη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά απομακρύνθηκε στις 26 Δεκεμβρίου όταν αποχώρησε ο Σέρβος κόουτς. Ο Κόντης ανέλαβε μεσούσης της σεζόν τον Βόλο και μπόρεσε με εντυπωσιακό ντεμαράζ στα πλέι άουτ να εξασφαλίσει την παραμονή των Θεσσαλών. Πιθανότερος συνεργάτης του όπως και στον Βόλο αναμένεται να είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Σε 26 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός μέτρησε 14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός εργάστηκε έξι μήνες στο Τριφύλλι. Συνολικά καθοδήγησε την ομάδα μας σε 26 αγώνες, καταγράφοντας 14 νίκες, έξι ισοπαλίες, έξι ήττες και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τον Φατίχ Τερίμ και το επιτελείο του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής τους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς