27.9 C
Athens

Καραπαπάς: Οι 9.000 τυχεροί πρέπει να πληρούν προϋποθέσεις πίστης στην ομάδα, τον Γενάρη οι «πουθενάδες» ζητούσαν να απολυθούμε

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε μια μίνι «αναδρομή» στον περασμένο Ιανουάριο και μεταξύ άλλων σκιαγράφησε το προφίλ των οπαδών που πρέπει να «επιλεγούν» ώστε να δώσουν το «παρών» στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ραντεβού της ιστορίας του Ολυμπιακού

Δύο εβδομάδες απομένουν για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ευρωπαϊκής ιστορίας του Ολυμπιακού και ο Κώστας Καραπαπάς θέλησε να κάνει τη δική του τοποθέτηση για όσους ζητούν επιτακτικά εισιτήρια για τον τελικό του Conference χωρίς να έχουν στηρίξει την ομάδα στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα.

Ο Αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως αυτοί οι 9.000 που θα πάρουν τα εισιτήρια θα πρέπει να πληρούν προϋποθέσεις πίστης στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Κρατάω μέρες για να μη γράψω κάτι αλλά κάπου ώπα. Πώς γίνεται αυτοί που στηρίζουν, που είναι πάντα εκεί, να κατανοούν, να μη ζητάνε τίποτα ή να ζητάνε ευγενικά να μπουν σε μια σειρά προτεραιότητας, αν και εφόσον κλπ. 

Και οι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, που «σε έχω δει κάπου κάπου σε ξέρω» αυτοί που τον Γενάρη, όχι χρόνια πριν, ευχόντουσαν να αρρωστήσουμε, να απολυθούμε και να κρεμαστούμε (αγχόνη, όχι γάμο που είναι χειρότερα από αγχόνη), αυτοί με θράσος να παίρνουν με στυλάκι: “Είμαι ο Γιάννης από το Γ2, με θυμάσαι;»

Όχι ρε μάγκα δε σε θυμάμαι. ΟΥΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να σε θυμηθώ! Μας διαλύσατε όλους από την επόμενη της πρόκρισης μέχρι και σήμερα.

Αλλά ξέρεις τι;

ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ. Ήδη χιλιάδες από αυτούς δεν γίνεται να είναι. Ε, όσοι είναι να είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΠΙΣΤΟΙ, από αυτούς που θα είναι και ένα απομεσήμερο στο Καραϊσκάκη που θα παίζουμε με τον Βόλο.

Για δημόσιες σχέσεις πηγαίνετε στα κόμματα και στα πάρτι σας. Εδώ μιλάμε για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Και οι 9.000 τυχεροί πρέπει να πληρούν προϋποθέσεις πίστης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς