29.4 C
Athens

Έξαλλος ο Καρυπίδης: «Δηλαδή οι Ολυμπιακοί με τι θα πάνε στη Νέα Φιλαδέλφεια, με υποβρύχιο;»

Ένας ακόμη τελικός – παρωδία της ΕΠΟ θα διεξαχθεί πίσω από κλειστές πόρτες και με μόλις 30 προσκλήσεις σε κάθε φιναλίστ στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στις 25 Μαϊου.

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, στη σημερινή (14/5) σύσκεψη πρότεινε ξανά να πληρώσει το ποσό για να τοποθετηθούν κάμερες μέχρι τις 25 Μαϊου και τον τελικό στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο η πρότασή του έπεσε στο κενό με κοινή απόφαση ΕΠΟ – Παναθηναϊκού, καθώς κρίθηκε πως δεν υπάρχει ο χρόνος για μία τέτοια διαδικασία.

Οριστικό: Χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, από 30 προσκλήσεις στους δύο φιναλίστ

Ο ίδιος ξέσπασε σε τοποθέτησή του κατά της ΕΠΟ φέρνοντας ως παράδειγμα τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν για την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο άκουσμα των 30 προσκλήσεων που ζήτησαν οι Πράσινοι, ο διοικητικός ηγέτης του Άρη αντέδρασε εντόνως και έφερε ως παράδειγμα τον τελικό του Conference.

«Δηλαδή οι Ολυμπιακοί με τί θα πάνε στη Νέα Φιλαδέλφεια που είναι δύσκολα προσβάσιμη; Με υποβρύχιο; Αν θέλετε να πάτε τον τελικό στο ΟΑΚΑ, πείτε το τώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Άρη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς