29.4 C
Athens

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Οι Αγρινιώτες πανηγύρισαν τη νίκη στο συγκινητικό τελευταίο ματς του Γιαννούλη

Με νίκη έκλεισε τη σεζόν ο Παναιτωλικός που πέρασε από την Κρήτη επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-2.

Οι Αγρινιώτες πάλευαν για την παραμονή μέχρι πριν μία αγωνιστική, όμως χωρίς το άγχος πήραν τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική και εκτοξεύτηκαν στην 9η θέση με 36 βαθμούς, αφήνοντας έναν βαθμό πίσω τους τον Παναιτωλικό.

Οι στιγμές στο Γεντί Κουλέ ήταν συγκινητικές καθώς με τη φανέλα του ΟΦΗ αγωνίστηκε για τελευταία φορά ο Κώστας Γιαννούλης που ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Για να γίνει αυτό χρειάστηκαν και τη βοήθεια της τύχης ή καλύτερα την αστοχία των Κρητικών που κυριάρχησαν και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, έχοντας όμως πρόβλημα στο γκολ.

Οι Αγρινιώτες πήραν προβάδισμα μόλις στο 6′, με τον Καρέλη μετά από σέντρα του Ντουάρτε να πιάνει καταπληκτικά το γυριστό σουτ στην κίνηση και να ανοίγει το σκορ.

Στο 33′ οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά το πλασέ του Ισέκα σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά το γκολ ήρθε πάλι για τον Παναιτωλικό, με τον Μπουζουκή στο 46′ να στέλνει με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα και να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Παρόλα αυτά οι Κρητικοί δεν σταμάτησαν να προσπαθούν και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 65′, όταν ο Αποσταλάκης εκμεταλλεύτηκε την όμορφη μπαλιά του Τοράλ και τελείωσε σωστά τη φάση για να μειώσει σε 1-2.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα καθώς οι προσπάθειες των γηπεδούχων για να φτάσουν στην ισοφάριση δεν καρποφόρησαν.

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-2

Γήπεδο: Γεντί Κουλέ

Σκόρερ: 65′ Αποστολάκης / 6′ Καρέλης, 46′ Μπουζούκης

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Θεοδοσουλάκης (55′ Μαρινάκης), Θοράρινσον, Γιαννούλης (57′ Βούρος), Λουκάο, Γκλάζερ, Γκαγέγκος (57′ Μπάκιτς), Αποστολάκης (76′ Μοσκέρα), Τοράλ (76′ Νέιρα), Ριέρα, Ισέκα

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Λιάβας, Ντουάρτε, Τορεχόν, Μαυρίας, Χατζηθεοδωρίδης, Φακούντο Πέρες, Ντουάρτε (71′ Νικολάου), Μπουζούκης (80′ Ζοάο Πέδρο), Καρέλης (71′ Μπελεβώνης), Ντίαζ (71′ Λομόνακο)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς