32.5 C
Athens

Κόλιανιν: Χαρά να προπονώ αυτή την τρομερή ομάδα, πάμε για το πρωτάθλημα και κοιτάμε και το ευρωπαϊκό

Ο Χέρβο Κόλιανιν έχει κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό ως παίκτης και ως ασίσταντ αλλά από το Σάββατο (11/5) και ως πρώτος προπονητής.

Ο κόουτς της ομάδας πόλο Ανδρών πανηγύρισε την κατάκτηση του 25ου Κυπέλλου Ελλάδας με τους Ερυθρόλευκους, έθεσε τους επόμενους στόχους και συνεχάρη όσους συνέβαλαν στην πρώτη μεγάλη φετινή επιτυχία.

 

«Είναι ένας διαφορετικός τίτλος. Δεν είναι εύκολο να είσαι προπονητής αλλά είχα τη χαρά να έχω αυτή τη τρομερή ομάδα. Δεν την ανέλαβα από το μηδέν, ήταν φτιαγμένη, πρόσθεσα κάποια πράγματα, τα παιδιά έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Σίγουρα όταν βλέπεις πως γίνεται μια έκπληξη στον τελικό που προηγήθηκε σε αγχώνει αλλά όπως προείπα έχω μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή, παίζει πολύ καλά σε παιχνίδια που δίνουν τίτλους, μπράβο στους παίκτες μου, μπράβο σε όλο το σταφ καθώς χωρίς αυτούς που το απαρτίζουν δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Συνεχίζουμε, πάμε για το δεύτερο και θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, έχει ανοίξει και ο τρίτος στόχος της Ευρώπης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς