27 C
Athens

Ο Νόιερ τα… έριξε στο Μπερναμπέου για το λάθος του: «Δεν περίμενα να σκάσει στο χορτάρι»

Με τον αγωνιστικό χώρο του Σαντιάγκο Μπερναμπέου τα έβαλε ο Μάνουελ Νόιερ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Μπάγερν με δύο γκολ του Χοσέλου σε 88′ και 91′ και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του UEFA Champions League.

Το γκολ της ισοφάρισης προήλθε από λάθος του Μάνουελ Νόιερ που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ο καλύτερος παίκτης των Βαυαρών, διατηρώντας το μηδέν σε πολλές περιπτώσεις. Ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα στο σουτ του Βινίσιους και το λάθος του οδήγησε στο ριμπάουντ του Χοσέλου που σκόραρε για το 1-1.

Ο γκολκίπερ της μπάλας δήλωσε πως περίμενε αλλού την μπάλα και δεν ήταν έτοιμος όταν αυτή έσκασε στο χορτάρι.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να πω ότι περίμενα τη μπάλα με διαφορετικό τρόπο, περισσότερο προς το στήθος μου. Ανέβηκε λίγο πιο ψηλά και δεν περίμενα να υπάρχει ένα μικρό χτύπημα στο χορτάρι».

Να θυμίσουμε πως παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο του Σαντιάγκο Μπερναμπέου είχε κάνει και ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το πρώτο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι για την προημιτελική φάση.

Μου αρέσει να βλέπω τον ουρανό, πραγματικά. Το γήπεδο ήταν εντυπωσιακό, αλλά τώρα πρέπει μόνο να φροντίσουν το γρασίδι, πρέπει μόνο να το βελτιώσουν. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει καλό γήπεδο, όπως είχε πάντα η Ρεάλ», ήταν τα λόγια του προπονητή των Πολιτών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς