30.2 C
Athens

Παναθηναϊκός: 3×3 από τότε που το πήρε (κι αυτός)

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημά του στη Super League μετά την περίοδο 2009-10!

Τα «μωρά» του Γιώργου Δώνη πέρασαν θριαμβευτικά και από τη Λάρισα και ο Παναθηναϊκός που ξεκίνησε με το ψυχολογικό βάρος του -6 και δεν είχε δικαίωμα απεριόριστων μεταγραφών, έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα από τότε που κατέκτησε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα, Το 2009-10! Ό,τι γράφαμε χθες για τον ΠΑΟΚ (που είχε να ξεκινήσει με 3×3 από το δικό του τελευταίο πρωτάθλημα, το 1984-85) ισχύει και για το «τριφύλλι».

Με πρωταγωνιστή τότε τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο Παναθηναϊκός νίκησε στην πρεμιέρα 3-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο (9′ Σισέ, 40′, 90′ Λέτο), ακολούθησε το 1-0 επί της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ (40′ Κατσουράνης) και το «3×3» έγινε με το εκτός έδρας 1-0 επί του Πανθρακικού (79′ Λέτο). Το σερί έφτασε τότε τις έξι νίκες, μέχρι που διακόπηκε με το 2-2 στην Καβάλα. Οι «πράσινοι», όμως, έμελλε να κόψουν πρώτοι το νήμα και να κατακτήσουν το τελευταίο τους πρωτάθλημα μέχρι σήμερα.

Το καλύτερο ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός είναι αυτό του 1994-95, όταν με βασικό στέλεχος της επίθεσης τον σημερινό του προπονητή, Γιώργο Δώνη, είχε κερδίσει και τα εννέα πρώτα παιχνίδια του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς