27.6 C
Athens

Ο Τάισον ζει για το ποδόσφαιρο και… πεθαίνει στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ

Ο Τάισον ζει για το ποδόσφαιρο και ο Δικέφαλος... έχει βρει τον Βραζιλιάνο του, που προσφέρει κάτι πολύ παραπάνω από μια εξαιρετική αγωνιστική παρουσία

Ο Τάισον αγαπάει το ποδόσφαιρο και φροντίζει να το δείξει σε κάθε παιχνίδι, όπως έκανε και στη χθεσινή (27/9) νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο.

ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0: Έβγαλε την υποχρέωση με ορεξάτο Τάισον και τον Σαμάτα να ανοίγει λογαριασμό

Δεν είναι μυστικό πως οι Βραζιλιάνοι ζουν για το ποδόσφαιρο, μεγαλώνουν με αυτό και το κουβαλάνε για πάντα μέσα τους. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αργά ή γρήγορα χάνουν τη διάθεση τους για αυτό.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Τάισον, που σε ηλικία 35 ετών δείχνει τρομερή διάθεση που σε κάνει να απορείς αν η καριέρα του βρίσκεται στην… αρχή ή στο τέλος της.

 

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου ήταν για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστής της ομάδας μοιράζοντας 2 ασίστ κόντρα στον Βόλο, μα πάνω από όλα, διασκεδάζοντας στον αγώνα και παίζοντας με απίστευτο πάθος μέχρι να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο όσο αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα, με τα πρώτα δείγματα να έχουν φανεί από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

 

Φέτος είναι κομμάτι του συλλόγου από την αρχή της χρονιάς, έκανε προετοιμασία με την ομάδα και δείχνει σε κάθε παιχνίδι πως είναι διατεθειμένος να δώσει τα πάντα για τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του.

Οι σχέσεις που έχει αναπτύξει με όλους δεν κρύβονται και ειδικά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που χαίρεται με τις καλές τους στιγμές και είναι εκεί στις κακές για να τους εμψυχώσει και να τους συμβουλεύσει.

Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει λίρα εκατό και όχι μόνο αγωνιστικά, καθώς έχει έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις να βρίσκεται δίπλα στα νέα παιδιά που όλο και περισσότερο αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια με τους Ασπρόμαυρους.

Η μεταγραφή του τον περασμένο Ιανουάριο μπορεί να εμπεριείχε κάποιο ρίσκο λόγω ηλικίας αλλά και εξαιτίας της απουσίας 2 χρόνων από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, όμως ο ίδιος φρόντισε να απομακρύνει γρήγορα την κάθε αμφιβολία.

Τη φετινή χρονιά μετράει ήδη 2 γκολ και 3 ασίστ σε 12 παιχνίδια, στα οποία μάλιστα τις περισσότερες φορές δεν συμπλήρωσε 90λεπτο.

Τα νούμερα στην περίπτωση αυτή δεν έχουν τη μεγαλύτερη σημασία, καθώς η διάθεση του για ποδόσφαιρο επισκιάζει τα πάντα. Η ευκαιρία αυτή βέβαια του δόθηκε μέσα από τον Δικέφαλο και ο ίδιος το γνωρίζει και το εκτιμάει, κάτι που αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Βόλο, όπου δήλωσε: «Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω πως η ηλικία είναι ένας αριθμός».

Την ευκαιρία αυτή την αρπάζει κάθε μέρα και αποδεικνύει στους ανθρώπους του συλλόγου πως έκαναν πολύ καλά που του την έδωσαν!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς